Pastoor Luc Van Hilst kreeg samen met enkele medepriesters en technische medewerkers een pv voor het niet naleven van de coronamaatregelen
Volledig scherm
Pastoor Luc Van Hilst kreeg samen met enkele medepriesters en technische medewerkers een pv voor het niet naleven van de coronamaatregelen © Bollen

Pastoor en medewerkers krijgen pv na livestream van paasviering in basiliek van Scherpenheuvel

De paasvieringen werden door het coronavirus ‘achter gesloten deuren’ gehouden. Zo ook de viering in de basiliek van Scherpenheuvel die zondagochtend werd uitgezonden. Helaas kregen pastoor Luc Van Hilst en zijn medepriesters en medewerkers voor de livestream een pv van de politie voor het niet naleven van de coronamaatregelen. 

 1. Dronken bestuurder die met sportwagen tegen afsluiting reed, enkele straten verderop gevonden
  Scherpenheuvel

  Dronken bestuurder die met sportwagen tegen afsluiting reed, enkele straten verderop gevonden

  Een opvallende gele sportwagen is maandag rond 12 uur tegen de afsluiting van een woning gereden aan de Weg Messelbroek te Scherpenheuvel-Zichem. De wagen moest wringen om terug los te raken en reed dan in volle snelheid weg van de plaats van het ongeval. Een politieploeg kon de wagen aantreffen bij een 47-jarige man enkele straten verder. Hij bleek dusdanig onder de invloed van alcohol dat zijn rijbewijs onmiddellijk werd ingetrokken.
 2. Pijpleidingen van de Maas tot Antwerpen, meerdere huizen mogelijk onteigend: “Best shockerend, maar ook begrijpelijk”
  PREMIUM
  Limburg

  Pijpleidin­gen van de Maas tot Antwerpen, meerdere huizen mogelijk onteigend: “Best shockerend, maar ook begrijpe­lijk”

  De Vlaamse overheid wil tussen de Maas en de Antwerpse haven een gigantische ondergrondse ‘leidingstraat' aanleggen. Zo kunnen massa’s grondstoffen getransporteerd worden ter vervanging van jaarlijks 100.000 vrachtwagens. De leiding start in het Maasland, doorkruist de ganse provincie en loopt onder meerdere huizen door. In Zonhoven, Houthalen-Oost en Ham zouden woningen onteigend moeten worden.
 1. Sofie knapt af op dronken Kenneth in 'Blijven Slapen' na naaktincident
  Play
  Blijven Slapen

  Sofie knapt af op dronken Kenneth in 'Blijven Slapen' na naaktinci­dent

 2. Bekijk hier de strafste momenten uit het Oprah-interview van Harry en Meghan
  Play

  Bekijk hier de strafste momenten uit het Op­rah-interview van Harry en Meghan