Manager Jelle De Keyser, eigenaar Oliver, kleindochter Mirthe (5) en echtgenote Corinne.
Volledig scherm
Manager Jelle De Keyser, eigenaar Oliver, kleindochter Mirthe (5) en echtgenote Corinne. © Foto Bollen

Nieuwe Viertap sluit de deuren

SCHERPENHEUVELOliver Bömer (52) stopt met zijn dancing de Nieuwe Viertap. "Op 27 augustus geef ik een afscheidsavond. Het sluitingsuur dat de burgemeester mij oplegde was het doodsvonnis, maar ik heb beslist om er zelf een eind aan te maken." Bömer heeft al een overnemer gevonden. Die verbouwt het pand en begint er waarschijnlijk een stripclub.

 1. Organisatoren Aftrsun Festival hebben drie scenario’s klaar: “Bij groen licht zullen we heel snel kunnen schakelen”
  PREMIUM
  Rillaar

  Organisato­ren Aftrsun Festival hebben drie scenario’s klaar: “Bij groen licht zullen we heel snel kunnen schakelen”

  De organisatoren van het Aftrsun Festival in Rillaar bereiden voorzichtig een editie 2021 voor, maar houden rekening met verschillende scenario’s. “We hebben nooit echt stilgezeten want we organiseren ook livestreams en ons digitaal schlagerfestival lokte zelfs meer dan 12.000 views”, zegt organisator Bert De Winter. Wij bekijken met hem de mogelijkheden.
 2. Reconstructie in moordonderzoek Sofie Michiels (40)
  Scherpenheuvel

  Reconstruc­tie in moordonder­zoek Sofie Michiels (40)

  Het gerecht heeft woensdagmiddag een reconstructie gehouden van de moord op de 40-jarige Sofie Michiels. De vrouw werd op 16 november vermoord. ‘s Avonds kregen de hulpdiensten telefoon van een 36-jarige man vanuit het huis van Sofie. Daar werd het levenloze lichaam van de vrouw aangetroffen en de 36-jarige man werd gearresteerd. In het verleden ontkende de man telkens zijn betrokkenheid. Een autopsie wees echter uit dat het slachtoffer gewelddadig om het leven werd gebracht. De dertiger bleef aangehouden. Woensdagochtend kwamen politie, de Civiele Bescherming en het parket naar de woning in de Kapelstraat in Testelt voor een reconstructie. Het is voorlopig niet geweten of de verdachte meewerkte aan het onderzoek om meer duidelijkheid te scheppen in het moordonderzoek.
 1. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest

 2. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen