Natascha Salaets
Volledig scherm
Natascha Salaets © De Kroon

“Net geïnvesteerd in zelftests én een eigen testcentrum. Voor niks, zo blijkt”: Dancing De Kroon vanaf vanavond al in lockdown

Scherpenheuvel-ZichemHet Overlegcomité heeft beslist: de horeca moet dicht om 23 uur en je mag maximaal met zes aan een tafel. Het nachtleven, zoals de dancings, moet drie weken dicht. Natascha Salaets van dancing De Kroon in Scherpenheuvel heeft alle begrip voor deze beslissing, al komt die volgens haar wel wat te laat. De Kroon zal dan ook vanaf vanavond - vrijdag 26 november - al de deuren sluiten.

 1. Boer Toby vraagt vriendin Evy ten huwelijk met bezaaid veld: “Ze heeft er lang op moeten wachten, dus ik kon maar beter origineel uit de hoek komen”
  Aarschot

  Boer Toby vraagt vriendin Evy ten huwelijk met bezaaid veld: “Ze heeft er lang op moeten wachten, dus ik kon maar beter origineel uit de hoek komen”

  Een boer uit Aarschot heeft zijn vriendin ten huwelijk gevraagd via een wel heel origineel huwelijksaanzoek. Hij heeft de letters ‘Evy, wil je met mij trouwe’ ingezaaid in een veld naast de snelweg en vervolgens een drone opgelaten. “Evy heeft heel lang moeten wachten op een huwelijksaanzoek dus ik kon maar beter origineel uit de hoek komen.”
 2. #tieltwingetourneeminerale
  Tielt-Winge

  #tieltwin­ge­tour­neemi­ne­ra­le

  In februari gaat alweer de zevende editie van Tournée Minérale van start. Hopelijk samen met jou! Het maakt niet uit of je nu voor de eerste keer meedoet, of al vaker een maand alcoholvrij door het leven ging. Een maand stilstaan bij je alcoholgebruik, levert je alleen maar voordelen op.Ga met ons de uitdaging aan en drink in februari een maand lang geen alcohol. Zo ervaar je wat een maand zonder met je doet. Het is niet zozeer een kwestie van jezelf iets te ontzeggen: je wint er vooral bij! Doe je mee? Deel dan je leuke ‘alcoholvrije’ foto’s op Instagram of Facebook met de hashtag #tieltwingetourneeminerale. Wij zijn er alvast klaar voor!