De N-Va oppositie en de burgemeester staan lijnrecht tegenover mekaar.
Volledig scherm
De N-Va oppositie en de burgemeester staan lijnrecht tegenover mekaar. © websites CD&V/N-VA repro Desmet

N-VA in Scherpenheuvel verwijt meerderheid geld in eigen zak te steken: “Dit hoeven wij niet te pikken”

Scherpenheuvel-ZichemIn Scherpenheuvel-Zichem zit het er bovenarms op tussen N-VA raadslid Lieven Simon en burgemeester Manu Claes (CD&V). Volgens een bericht op sociale media vindt oppositiepartij N-VA dat het stadsbestuur haar zakken vult met de gelden die voorzien zijn door het Vlaamse steunsubsidiesfonds voor de verschillende verenigingen in de stad. De stad zou een deel onterecht inhouden voor achterstallige facturen, iets wat bij burgemeester Manu Claes (CD&V) en zijn VLD-partner heel slecht binnenkomt. 

 1. Leerlingen Elzenhof halen als enige van het buitengewoon onderwijs finale van online Whizzkids wedstrijd: “Ik ben zo fier. Dat ze dit aandurfden, is een hele grote stap voor hen”
  PREMIUM
  Aarschot

  Leerlingen Elzenhof halen als enige van het buitenge­woon onderwijs finale van online Whizzkids wedstrijd: “Ik ben zo fier. Dat ze dit aandurfden, is een hele grote stap voor hen”

  Vier leerlingen van Elzenhof, een school in Aarschot voor kinderen met leer- en gedragsstoornissen en met autisme, speelden vrijdag online de finale van de Whizzkids Vlaanderen, een ICT-wedstrijd voor de leerlingen van het vierde, vijfde en zesde leerjaar. Daarin namen ze het als enigen uit het buitengewoon onderwijs op tegen 39 andere klassen.
 1. Iedereen is gek op dit überschattig ottertje. En je ziet meteen waarom!
  Play

  Iedereen is gek op dit überschat­tig ottertje. En je ziet meteen waarom!

 2. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo