Raadslid Alessia Claes hekelt de gevaarlijke verkeerssituatie aan het kruispunt maar de burgemeester zegt wel degelijk moeite te doen om er iets aan te doen.
Volledig scherm
Raadslid Alessia Claes hekelt de gevaarlijke verkeerssituatie aan het kruispunt maar de burgemeester zegt wel degelijk moeite te doen om er iets aan te doen. © N-VA

N-VA dringt aan op veiliger kruispunt, burgemeester zegt dat bestuur er wel degelijk mee bezig is

Scherpenheuvel-ZichemDe stad Scherpenheuvel-Zichem moet dringend overleggen met het Agentschap Wegen en Verkeer in verband met de verkeersveiligheid op het kruispunt van de Turnhoutsebaan (N127) en de Hoornblaas, want het is er allesbehalve veilig. Dat zegt N-VA-raadslid en volksvertegenwoordiger Allessia Claes. Burgemeester MAnu Claes (CD&V) zegt dat de stad wel degelijk stappen ondernam én nog steeds onderneemt. 

 1. Marleen (61) wil na 15 jaar niet langer alleen zijn op kerstavond: “Ik zoek drie vrienden, eenzame lotgenoten, om samen mee te vieren”
  Vorselaar

  Marleen (61) wil na 15 jaar niet langer alleen zijn op kerstavond: “Ik zoek drie vrienden, eenzame lotgenoten, om samen mee te vieren”

  De 61-jarige Marleen Dillen uit Vorselaar zit al jaren alleen thuis tijdens de kerstperiode. Vrienden heeft ze - behalve haar hondje Angel - niet en de band met haar zussen is flinterdun. Na vijftien jaar alleen in de zetel zitten op kerstavond wil Marleen, uitgerekend in dit coronajaar, mensen om zich heen. “De kerstversiering heb ik tien jaar geleden al weggegeven, maar genoeg is genoeg. Ik wil niet langer eenzaam zijn.”
 1. Is Covid de Grinch? Volgens de gouverneur van New York zijn de gelijkenissen alvast treffend
  Play

  Is Covid de Grinch? Volgens de gouverneur van New York zijn de gelijkenis­sen alvast treffend

 2. Boer wil kudde van waterbassin voorzien, maar dat is buiten zijn koeien gerekend: "Stop! Wat doen jullie toch?"
  Play

  Boer wil kudde van waterbas­sin voorzien, maar dat is buiten zijn koeien gerekend: "Stop! Wat doen jullie toch?"