Schepen Kris Peetermans (links) behaalde de meeste voorkeurstemmen.
Volledig scherm
Schepen Kris Peetermans (links) behaalde de meeste voorkeurstemmen. © Bollen

Meerderheid doet verder,
Peetermans grijpt nipt naast sjerp

3 reacties

 • willy goelen

  2 jaar geleden
  De zakkenvullers kunnen eraan blijven , dat ze burgers na de vorige verkiezingen nogmaals een fikse belastingverhoging van opcentiemen , onroerende voorheffing , huisvuil , waterfactuur enz door hun strot geduwd hebben , zijn deze blijkbaar vergeten , ook de belastingverlaging die VLD beloofd heeft zal wel vergeten worden , want binnenkort steken de pensioenproblemen de kop op . Dan zeggen ze weer , we dachten dat we het gingen redden . Doe maar voort mensen , ze zullen u wel plukken.
 • freddy jonckers

  2 jaar geleden
  Mijns inziens moet de persoon met de meeste stemmen het burgemeesterschap krijgen. De kiezer heeft dat tenslotte zo beslist. Gefeliciteerd Kris!
 • Emiel Beutels

  2 jaar geleden
  Waarom moet men nog stemmen het resultaat blijft toch het zelfde imand haalt de meeste voorkeurstem en wat gebuurt er de zelfde burgemeester blijf dit is echt schandalig
 1. Hartsvriendinnen Sofie (28) en Tine (27) vinden moeilijk eigen stek, nu woningprijzen stijgen: “Mensen dromen over betaalbaar huis met veel groen en ruimte. In Hasselt is dat niet realistisch”
  PREMIUM
  Hasselt

  Hartsvrien­din­nen Sofie (28) en Tine (27) vinden moeilijk eigen stek, nu woningprij­zen stijgen: “Mensen dromen over betaalbaar huis met veel groen en ruimte. In Hasselt is dat niet realis­tisch”

  Wie op zoek is naar een vaste stek in Hasselt mag sinds vorig jaar tot 10,2 procent méér uit zijn portefeuille halen. Een enorme prijsstijging die het vooral voor jonge starters en singles bemoeilijkt, ook voor beste vriendinnen Sofie Van Elst (28) en Tine Schepers (27). Terwijl Sofie met groot geluk op een betaalbaar appartement in de Limburgse hoofdstad botst, trekt Tine na een vruchteloze zoektocht weg richting Herk-de-Stad. “De enige manier om in Hasselt te blijven, is door heel wat toegevingen te doen.”
 1. 119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpaleis
  Play

  119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpa­leis

 2. Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogtevrees
  Play

  Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogte­vrees