Liesbeth Braem met baby Mathieu in de draagdoek, net zoals ze die dag werd aangevallen.
Volledig scherm
Liesbeth Braem met baby Mathieu in de draagdoek, net zoals ze die dag werd aangevallen. © Bollen

“Laat dit NOOIT nog gebeuren”

Een maand geleden doorstond Liesbeth Braem (30) doodsangsten; schreeuwen om hulp die niet kwam, haar eigen hond zien doodgebeten worden, gelukkig haar baby van net geen jaar kunnen beschermen en dan die nacht een miskraam door de hevige emoties. De vrouw kan er nu pas over praten, en dan nog ​valt het haar zwaar. Het is nu exact een maand geleden, maar geen nacht gaat er voorbij zonder nachtmerries. De schrik dat er op deze manier ooit een kind het slachtoffer zou zijn​, kan Liesbeth niet verdragen. Vandaar haar oproep, op zijn minst voor sensibilisering, maar liefst als verplichting voor iedere hondeneigenaar.

123 reacties

 • Ann Cloet-Vandevelde

  2 jaar geleden
  En je hond opvoeden, de onze zou niet aanvallen en uithalen naar andere honden al was er geen omheining
 • Toshak

  2 jaar geleden
  Hond afmaken en eigenaar een gigantisch hoge boete doen betalen!
 • jozee segers

  2 jaar geleden
  Als ik de foto bekijk van die afsluiting, ja dat trekt op niks. Voor elke hond een deftige afsluiting, aangepast aan het type hond. Dus hier een gesloten,hoge afsluiting.En heel veel sterkte voor die dame.
 • Geert Ferket

  2 jaar geleden
  Hondeneigenaars 100% persoonlijk aansprakelijk maken en zwaar beboeten, dat zal hen 2x doen nadenken vooraleer een potentiële moordmachine aan te schaffen.
 • Walter Mertens

  2 jaar geleden
  Ieder zijn zegje he . onze zwitser ligt altijd aan de poort. In de zomer als die vreemde hier voorbij komen tergen ze haar. Met de poort rammelen. Tegen stampen. Opjagen. Nu is zij kwaad op alles en iedereen dat voorbij komt. Stoute hond he . zonder opvoeding.
 1. Inbrekers gaan aan de haal met geld en juwelen
  Scherpenheuvel-Zichem

  Inbrekers gaan aan de haal met geld en juwelen

  De eigenaar van een huis in de Veststraat in Scherpenheuvel-Zichem stelde vrijdag net voor middernacht vast dat zijn achterdeur werd open gebroken. Dieven hadden zijn woning doorzocht zonder evenwel buit te maken. De politie werd pas de volgende ochtend op de hoogte gesteld. De bewoner had ondertussen reeds alles opgeruimd.Tijdens het buurtonderzoek bleek er eveneens ingebroken in de aanpalende, leegstaande, woning. Later stelden ook de bewoners van een huis verderop in de straat vast dat ze nachtelijk bezoek hadden gekregen. De achterdeur was niet slotvast zodat de inbrekers het wel erg makkelijk kregen. Ze maakten geld en juwelen buit. De politie stelt een onderzoek in.
 1. Sofie knapt af op dronken Kenneth in 'Blijven Slapen' na naaktincident
  Play
  Blijven Slapen

  Sofie knapt af op dronken Kenneth in 'Blijven Slapen' na naaktinci­dent

 2. Bekijk hier de strafste momenten uit het Oprah-interview van Harry en Meghan
  Play

  Bekijk hier de strafste momenten uit het Op­rah-interview van Harry en Meghan