De dame werd opgesloten in de gevangenis in Hasselt.
Volledig scherm
De dame werd opgesloten in de gevangenis in Hasselt. © Bollen

Klanten stelen portefeuille van taxichauffeur, politie treft bij huiszoeking... gezochte vrouw onder bed aan

 1. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 2. Terrassen heropenen in Scherpenheuvel-Zichem: “Mobiele camera’s gaan drukte monitoren”
  Scherpenheuvel-Zichem

  Terrassen heropenen in Scherpen­heu­vel-Zi­chem: “Mobiele camera’s gaan drukte monitoren”

  Zaterdag 8 mei is het zover, de terrassen van de horecazaken mogen heropenen. Scherpenheuvel-Zichem heeft heel wat horecazaken die hun terrassen weer kunnen openen dus de horeca-uitbaters en de stad zijn zich al volop aan het voorbereiden om er een succesvolle heropstart van te maken. Om alles in veilige omstandigheden te laten verlopen geldt er mondmaskerplicht en nabij de site van de basiliek en komen er mobiele camera’s.
 1. ‘Den David van Aarschot’ gaat voortaan door het leven als ‘Vogel-locker’. “Mussen kunnen nu gezellig nestje maken naast zijn edele delen, want jawel: die heb ik laten hangen”
  PREMIUM
  Rillaar

  ‘Den David van Aarschot’ gaat voortaan door het leven als ‘Vo­gel-loc­ker’. “Mussen kunnen nu gezellig nestje maken naast zijn edele delen, want jawel: die heb ik laten hangen”

  Voorbijgangers zullen het al wel gemerkt hebben: het meer dan levensgrote kunstwerk van een naakte man, dat jarenlang aan de kapel van het gasthuis in Aarschot stond, is al een tijdje verdwenen. Het beeld was aan restauratie toe, maar is niet meer naar zijn vertrouwde plekje teruggekeerd. Kunstenaar Wilfried De Cock (44) heeft het namelijk een nieuwe bestemming gegeven, en dan bedoelen we niet alleen qua locatie. “Van zijn hoofd en zijn kruis heb ik vogelhuisjes gemaakt. Zijn hoofd heb ik erafgehaald, maar voor de rest is het beeld nog volledig... anatomisch correct.”
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek