SCHERPENHEUVEL- stadhuis
Volledig scherm
SCHERPENHEUVEL- stadhuis © Bollen

Kinderopvang Baloe in Scherpenheuvel sluit door coronabesmettingen

Scherpenheuvel-ZichemDe besmettingscijfers in Scherpenheuvel-Zichem lopen verder op. De vestiging van buitenschoolse kinderopvang Baloe in Scherpenheuvel sluit tot en met 3 december de deuren nadat verschillende besmettingen bij de kinderen werden vastgesteld. Het lokaal bestuur van Scherpenheuvel-Zichem neemt ook bijkomende maatregelen om de snel oplopende coronacijfers een halt toe te roepen en roept inwoners op zeer voorzichtig te zijn.

  1. ‘Schrik van Geetbets’ tekent cassatieberoep aan tegen loodzware veroordeling: “Hij heeft zijn leven terug op de rails”
    PREMIUM
    GEETBETS

    ‘Schrik van Geetbets’ tekent cassatiebe­roep aan tegen loodzware veroorde­ling: “Hij heeft zijn leven terug op de rails”

    De ‘schrik van Geetbets’ geeft zich niet zomaar gewonnen na zijn veroordeling in beroep. De rechter nam hem zijn rijbewijs en VW Golf af en stuurt de twintiger voor zeven jaar naar de gevangenis na wegpiraterij die acht jaar duurde. De enige optie die nog restte: naar het hof van Cassatie trekken. “De rechtbank heeft niet met alle bijgebrachte stukken rekening gehouden”, verduidelijkt zijn advocaat.