De politie onderzoekt de zaak verder.
Volledig scherm
De politie onderzoekt de zaak verder. © Bollen

Inbrekers gaan aan de haal met delen van badkamer

 1. Vrouw (68) onder invloed van drank én drugs betrokken bij ongeval
  Scherpenheuvel

  Vrouw (68) onder invloed van drank én drugs betrokken bij ongeval

  Op het kruispunt van de Prins de Merodelaan en de Judocus Pauwelslaan in Scherpenheuvel-Zichem zijn donderdag rond 13.45 uur twee auto’s gebotst. Er vielen geen gewonden. Omdat één partij onder invloed leek te zijn en niet in staat was om een ademtest af te leggen, werd de 68-jarige vrouw uit Scherpenheuvel-Zichem meegenomen naar het commissariaat alwaar een dokter een bloedproef afnam. De vrouw bleek echter ook onder invloed te zijn van drugs. Haar rijbewijs werd dan ook onmiddellijk ingetrokken.
 2. Oud-voetballer Pierre Geys (72) wandelt vanuit Spanje langs alle voetbalclubs waarvoor hij speelde: “De mensen verklaarden mij zot”
  Eksel / Gerhees / Diest / Lommel / Genk

  Oud-voetballer Pierre Geys (72) wandelt vanuit Spanje langs alle voetbal­clubs waarvoor hij speelde: “De mensen verklaar­den mij zot”

  In vervlogen tijden was Ekselaar Pierre Geys middenvelder voor Anderlecht en Diest. De 72-jarige oud-voetballer zou na zijn carrière een tijdje een café openen in het Hageland en trok uiteindelijk weer naar zijn vertrouwde thuisdorp. Sinds enkele jaren geniet hij van het prachtige weer in Tenerife. Daar kwam hij in coronatijden op het idee om de wandeling van zijn leven te maken.
 1. Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland
  Play

  Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland

 2. Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan
  Play

  Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan