Tatiana Wouters aan haar winkel. De houten constructie en de gigantische bouwkraan werden op amper een halve meter van de inkomdeur geplaatst.
Volledig scherm
Tatiana Wouters aan haar winkel. De houten constructie en de gigantische bouwkraan werden op amper een halve meter van de inkomdeur geplaatst. © Foto Selien Didden

"Geen klanten door kraan voor deur"

AVERBODETatiana Wouters uit Averbode heeft gisteren geen enkele klant gezien in haar winkeltje Bella Chica en dat lag niet aan het slechte weer. Een bouwkraan stond vijftig centimeter voor de ingang en versperde de ingang naar haar winkel. "Ik begrijp dat ze werken moeten uitvoeren, maar ik was hier toch graag op voorhand van op de hoogte geweest", zegt Tatiana Wouters.

 1. Nieuwe gsm-masten in Tielt-Winge blijven de gemoederen beroeren: “Denken ze nu echt dat wij dommeriken zijn?”
  PREMIUM
  Tielt-Winge

  Nieuwe gsm-mas­ten in Tielt-Win­ge blijven de gemoederen beroeren: “Denken ze nu echt dat wij dommeriken zijn?”

  De bewoners die langs de Diestsesteenweg in Tielt-Winge wonen zijn boos op burgemeester Rudi Beeken (Open Vld). Recent werd er begonnen met het plaatsen van twee gsm-masten langs de steenweg, maar zowat iedereen in de buurt was volgens hen niet op de hoogte. De burgemeester reageerde eerder door te zeggen dat ze het informatiebord hadden moeten lezen dat er geplaatst werd voor het openbaar onderzoek, maar dat vinden ze te kort door de bocht. “Het lijkt alsof wij dom zijn en intussen zijn wij de klos. In dit dossier is er best wel meer stof tot nadenken.”
 1. Lauren Versnick over Jens Dendoncker: "Alsof er een briesend paard naast mij in bed ligt"
  Play

  Lauren Versnick over Jens Dendoncker: "Alsof er een briesend paard naast mij in bed ligt"

 2. Plastisch chirurgen beleven hoogdagen sinds coronapandemie
  Play

  Plastisch chirurgen beleven hoogdagen sinds coronapan­de­mie