Jan Huygens beseft dat hij nog leeft doordat hij niet thuis was: "Maar wat is het volgende?”, vraagt de man zich af.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Huygens beseft dat hij nog leeft doordat hij niet thuis was: "Maar wat is het volgende?”, vraagt de man zich af. © Bollen

Gangsters beschieten woning in Messelbroek: “Dat is al de tweede keer dat ze zich van huis vergissen”

Het anders zo rustige Messelbroek, bij Scherpenheuvel-Zichem, werd woensdagavond rond 22.10 uur de buurt opgeschrikt, nadat een woning er meermaals werd beschoten. Als bij wonder geraakte niemand gewond, want de bewoner van het huis zit op dit moment vast in Thailand. De feiten worden ondertussen onderzocht door de politie, maar volgens bewoner Jan Huygens gaat het om een vergissing. “Drie maanden geleden werd mijn huis beklad met haatberichten en nu dit. Wat is het volgende?”, zucht het slachtoffer. Onze reporter ging de schade opmeten.

 1. Jonge mama uit Tessenderlo maakt 3D-prints van sterrenkindjes: “Een tastbare herinnering voor ouders als steun bij hun verlies”
  Tessenderlo

  Jonge mama uit Tessender­lo maakt 3D-prints van sterren­kind­jes: “Een tastbare herinne­ring voor ouders als steun bij hun verlies”

  Tessa Vermeiren (26) uit Tessenderlo heeft als zaakvoerster van Si’Olala een wel erg origineel concept bedacht. Aan de hand van 3D-echografie maakt ze beeldjes van baby’s tijdens de zwangerschap, waaronder sterrenkindjes. “Dit kan voor ouders een mogelijkheid zijn om een mooie herinnering over te houden aan hun baby. Ik hoop hiermee een steentje bij te kunnen dragen aan het verwerken van het verlies.”
 2. Aarschot is eerste stad met automaten voor gratis maandverband in alle middelbare scholen: “Als mannen zouden menstrueren, was dit al veel langer gebeurd”
  Aarschot

  Aarschot is eerste stad met automaten voor gratis maandver­band in alle middelbare scholen: “Als mannen zouden menstrue­ren, was dit al veel langer gebeurd”

  In alle Aarschotse middelbare scholen komen binnenkort automaten waar leerlingen gratis maandverband kunnen halen. Uit onderzoek blijkt immers dat niet alle jonge vrouwen dit zelf kunnen betalen en dan maar niet naar school komen tijdens hun maandstonden. Burgemeester Gwendolyn Rutten (Open Vld) - zelf al lang voorvechtster van vrouwenrechten - is enthousiast. “We zijn de eerste stad in Vlaanderen die dit initiatief neemt en daar ben ik erg trots op. Hopelijk volgen andere steden snel ons voorbeeld.”
 1. Sofie knapt af op dronken Kenneth in 'Blijven Slapen' na naaktincident
  Play
  Blijven Slapen

  Sofie knapt af op dronken Kenneth in 'Blijven Slapen' na naaktinci­dent

 2. Bekijk hier de strafste momenten uit het Oprah-interview van Harry en Meghan
  Play

  Bekijk hier de strafste momenten uit het Op­rah-interview van Harry en Meghan