Het fietspad in de Boonstraat is opnieuw toegankelijk.
Volledig scherm
Het fietspad in de Boonstraat is opnieuw toegankelijk. © Scherpenheuvel-Zichem

Fietspad Boonstraat opnieuw toegankelijk

Scherpenheuvel-ZichemSinds 25 oktober zijn er in bepaalde straten van de gemeente Scherpenheuvel-Zichem herstellingen van het wegdek bezig. Helaas hebben de weersomstandigheden van vorige week voor enig oponthoud gezorgd.

 1. Elien Tuerlinckx (29) maakt haar grote droom waar: “Eddy Wally zei het al, en hij had gelijk: marktkramer, zo word je geboren”
  PREMIUM
  Aarschot

  Elien Tuerlinckx (29) maakt haar grote droom waar: “Eddy Wally zei het al, en hij had gelijk: marktkra­mer, zo word je geboren”

  Ze heeft een master in Marketing en werkte zes jaar als Account Manager, maar nu heeft Elien Tuerlinckx (29) haar droom waargemaakt. Als kind ging ze al mee helpen met haar mama op de markt, en sinds kort staat ze er ook met haar éigen kraam: ‘maison japon’. “Ik ben ervan overtuigd dat de markt nog stééds een onmisbaar gegeven is. Sinds corona en de crisis, merken we dat mensen weer de weg terugvinden. Zowel voor het sociaal contact, als voor de producten.”
 2. HUIZENJACHT. Schepdaal, waar het aangenaam wonen blijft: “Ruime, afgewerkte woningen vind je hier voor 450.000 euro, uitzonderlijk laag voor de streek”
  PREMIUM
  Schepdaal

  HUIZEN­JACHT. Schepdaal, waar het aangenaam wonen blijft: “Ruime, afgewerkte woningen vind je hier voor 450.000 euro, uitzonder­lijk laag voor de streek”

  Op zoek naar een nieuwe stek in het Pajottenland, de Zennevallei, de Brusselse Rand of gewoon benieuwd naar de prijzen en waarom mensen er graag wonen? Elke week zoeken wij het voor jou uit. Deze week bezoeken we Schepdaal, de tweede grootste deelgemeente van Dilbeek. “Toch kent iedereen elkaar hier, en heeft het wat dezelfde look en feel van een gezellig dorp, maar ook hier is de druk van de verdichting te voelen”, klinkt het.