Het fietspad  in de Boonstraat is opnieuw toegankelijk.
Volledig scherm
Het fietspad in de Boonstraat is opnieuw toegankelijk. © Scherpenheuvel-Zichem

Fietspad Boonstraat opnieuw toegankelijk

Scherpenheuvel-ZichemSinds 25 oktober zijn er in bepaalde straten van de gemeente Scherpenheuvel-Zichem herstellingen van het wegdek bezig. Helaas hebben de weersomstandigheden van vorige week voor enig oponthoud gezorgd.

  1. ASSISEN. Volgens verdediging helikopterbruid en haar ex lokte Andy (30) zijn dood met vijftien messteken zelf uit: “Hij is begonnen. Hij is op haar afgevlogen”
    PREMIUM
    LEUVEN/AARSCHOT

    ASSISEN. Volgens verdedi­ging helikopter­bruid en haar ex lokte Andy (30) zijn dood met vijftien messteken zelf uit: “Hij is begonnen. Hij is op haar afgevlogen”

    Heeft Andy Vandereyt (30) zijn dood zelf gezocht, toen hij drie jaar geleden in Aarschot vijftien messteken in zijn romp en hersenpan kreeg? Dat is alvast het uitgangspunt van de verdediging van Kristel Appelt en Björn De Candt. “Het begon met een slag en een stamp. We kunnen Andy zijn aandeel in dit verhaal niet volledig weggommen”, pleitte Tim Smet. Als de twaalf juryleden dinsdag met meerderheid ‘ja’ antwoorden op de vraag van uitlokking zakt de maximumstraf tot vijf jaar cel.