De politie trok het rijbewijs van de man meteen in.
Volledig scherm
De politie trok het rijbewijs van de man meteen in. © Bollen

Dronken bestuurder betrokken bij ongeval

 1. Visliefhebbers proberen overgebleven vissen te redden na de storm: “Iedereen moet echt in actie schieten, de plassen gaan niet lang meer blijven liggen”
  PREMIUM
  Scherpenheuvel-Zichem

  Visliefheb­bers proberen overgeble­ven vissen te redden na de storm: “Iedereen moet echt in actie schieten, de plassen gaan niet lang meer blijven liggen”

  Door de hevige regenval midden juli is het water uit de Demer naar de weilanden rondom gestroomd. Door die hevige stroming zijn de vissen met de stroom meegevoerd. Het water is ondertussen aan het zakken waardoor de vissen vast komen te zitten en hun weg naar huis niet meer vinden. Enkele vrijwilligers proberen de levende vissen alsnog te redden, of komt alle hulp al te laat? Helpende handen zijn in ieder geval meer dan welkom.
 1. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.