De politie trok het rijbewijs van de man meteen in.
Volledig scherm
De politie trok het rijbewijs van de man meteen in. © Bollen

Dronken bestuurder betrokken bij ongeval

 1. Vintage bikes stelen de show op Plein Kermis
  Holsbeek

  Vintage bikes stelen de show op Plein Kermis

  Plein Kermis groeide vanuit JH Tveldeke uit tot een samenwerking tussen een tiental verenigingen uit Holsbeek-Plein en omstreken. Onder impuls van hoofdorganisator ‘En-ga-ged-? op de Plein’ konden de bezoekers tussen 12 en 15 augustus weer genieten van tal van activiteiten voor jong en oud. Zo was er een kinderdisco en de traditionele Foor Foaf maar ook het kermiscafé en de bierloop. Zaterdag werd er ook nog een feestje gebouwd met optredens van Jonas van Esch en De Romeo’s, gevolgd door de onnavolgbare DJ Eddy. Zondag was het podium dan weer voor harmonie Sint-Maurus en de Prince Junior Band. Op maandag tot slot vloeiden de trappistenbieren rijkelijk maar het leukste beeld van de dag was toch de collectie vintage bikes die Plein Kermis dit jaar onderdompelden in een vleugje nostalgie.
 2. FOTOREPO: dit was dag twee van Half Oogst in Leuven
  Leuven

  FOTOREPO: dit was dag twee van Half Oogst in Leuven

  De Leuvense zomeranimatie onder de noemer Het Groot Verlof is voorbij en dat leverde maar liefst 200.000 bezoekers op in de universiteitsstad. Zaterdagavond weerklonken de laatste noten in de binnenstad met optredens van onder meer Coely, Arrested Development en Brooklyn Funk Essentials. HLN stuurde huisfotograaf Patrick Vertommen naar het festival dat ondanks de hitte zonder incidenten verliep. Hij kwam thuis met een mooie reeks beelden die we de lezers niet willen onthouden.
 3. Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras
  HLN Shop

  Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras

  Heb je van je terras een kleine oase gemaakt waar het heerlijk vertoeven is? Dan wil je daar natuurlijk maximaal van genieten. Nu de zomer stilaan op haar einde loopt zou het maar jammer zijn je gezellige buitenplek straks al te moeten verlaten om je weer binnenskamers terug te trekken. Met enkele kleine en grotere hulpmiddelen is dat gelukkig niet nodig. HLN Shop overloopt wat je kan doen om zo lang mogelijk van je terras te kunnen profiteren.