Amy Courtens gooide hoge ogen tijdens de liveshows van K2 zoekt K3. Ze verklapt ons haar favoriete plekjes in haar thuisgemeente.
Volledig scherm
PREMIUM
Amy Courtens gooide hoge ogen tijdens de liveshows van K2 zoekt K3. Ze verklapt ons haar favoriete plekjes in haar thuisgemeente. © PGA/VTM

De favoriete plekjes van ‘K2 zoekt K3'-finaliste Amy Courtens in Scherpenheuvel-Zichem: “Hier wandel ik het liefst met mijn katten aan de leiband”

Scherpenheuvel-Zichem2021 was voor Amy Courtens (25) een onvergetelijk jaar. Na haar deelname aan ‘K2 zoekt K3' op VTM werd ze razend populair in Vlaanderen en Nederland. Ze greep net naast de felbegeerde stek in de meidengroep, maar blijft dromen van een leven in de spotlights. Voor ons maakt Amy even tijd om op pad te gaan langs haar favoriete plekjes in haar thuisgemeente Scherpenheuvel-Zichem.

  1. Week van de Korte Keten afgetrapt bij Hoeve De Ploeg: “Ik betaal liever hier een correcte prijs dan dat mijn geld bij één of andere multinational terechtkomt”
    Herselt

    Week van de Korte Keten afgetrapt bij Hoeve De Ploeg: “Ik betaal liever hier een correcte prijs dan dat mijn geld bij één of andere multinatio­nal terecht­komt”

    Dit weekend werd bij Hoeve De Ploeg in Herselt het startschot gegeven van de Week van de Korte Keten. Korte Keten Kopers en gedeputeerde Kathleen Helsen verzamelden er zaterdagvoormiddag. Van 14 tot en met 22 mei is het de Week van de Korte Keten. In die periode kan je letterlijk en figuurlijk proeven van tal van heerlijke activiteiten vol lokale producten.