de dame werd overgebracht naar het ziekenhuis.
Volledig scherm
de dame werd overgebracht naar het ziekenhuis. © Bollen

Dame die parkeerplaats 'reserveert' naar ziekenhuis

Scherpenheuvel-Zichem/Essen/Heist-Op-Den-BergEen 53-jarige man uit Essenwilde zondag rond 15.40 uur een parkeerplaats op de Zuidervest in Scherpenheuvel-Zichem oprijden. 

 1. Mai (65) stapt in haar eentje te voet naar Santiago de Compostella ter ere van overleden zoon Tom: “Klein en struis, maar koppig.”
  PREMIUM
  Tienen/Scherpenheuvel-Zichem

  Mai (65) stapt in haar eentje te voet naar Santiago de Compostel­la ter ere van overleden zoon Tom: “Klein en struis, maar koppig.”

  Soms kan een gebeurtenis je wereld op zijn kop zetten. Het verlies van haar zeventienjarige zoon Tom was er zo een voor Mai Valenberghs (65). Een kwarteeuw later vertrok ze op precies op de dag van zijn verjaardag op bedevaart naar Santiago de Compostella. “Mama is beginnen wandelen nadat Tom, mijn oudste broer, uit het leven stapte”, zegt dochter Sanne Maes (32). Het is een bedevaartstocht met de nodige hindernissen, want net voorbij Dinant liep het bijna mis voor Mai.
 1. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.