De dame werd overgebracht naar het ziekenhuis
Volledig scherm
De dame werd overgebracht naar het ziekenhuis © Bollen

Dame aangereden door wagen, politie zoekt getuigen

0 reacties

 1. Veertiger dealt speed om kerstcadeau voor zoon te kunnen kopen: “Mijn cliënt draait niet rond de pot en hij wil zijn verantwoordelijkheid opnemen”
  PREMIUM
  Heist-op-den-Berg

  Veertiger dealt speed om kerstca­deau voor zoon te kunnen kopen: “Mijn cliënt draait niet rond de pot en hij wil zijn verantwoor­de­lijk­heid opnemen”

  Het parket in Mechelen heeft een celstraf gevorderd van 30 maanden effectief tegen een 43-jarige man uit Heist-op-den-Berg. De veertiger stond terecht voor het verhandelen van speed, ketamine en cannabis. Naar eigen zeggen was hij er nog maar net mee gestart: “Om een kerstcadeau voor mijn zoon te kunnen kopen.”
 2. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.