De dame werd overgebracht naar het ziekenhuis
Volledig scherm
De dame werd overgebracht naar het ziekenhuis © Bollen

Dame aangereden door wagen, politie zoekt getuigen

0 reacties

 1. Vanaf maandag 28 juni twee weken werken op N10 tussen Rillaar en Scherpenheuvel: alle verkeer moet omleiding volgen
  Scherpenheuvel-Zichem

  Vanaf maandag 28 juni twee weken werken op N10 tussen Rillaar en Scherpen­heu­vel: alle verkeer moet omleiding volgen

  Van maandag 28 juni tot vrijdag 9 juli voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) werken uit op de N10 tussen Rillaar en Scherpenheuvel. Over een afstand van 5 kilometer worden zowel de rijweg als de fietspaden onder handen genomen. De werken gebeuren in twee fases waarbij de werkzone volledig wordt afgesloten voor verkeer. Zowel auto’s als fietsers zullen een omleiding moeten volgen.
 2. ‘Den David van Aarschot’ gaat voortaan door het leven als ‘Vogel-locker’. “Mussen kunnen nu gezellig nestje maken naast zijn edele delen, want jawel: die heb ik laten hangen”
  PREMIUM
  Rillaar

  ‘Den David van Aarschot’ gaat voortaan door het leven als ‘Vo­gel-loc­ker’. “Mussen kunnen nu gezellig nestje maken naast zijn edele delen, want jawel: die heb ik laten hangen”

  Voorbijgangers zullen het al wel gemerkt hebben: het meer dan levensgrote kunstwerk van een naakte man, dat jarenlang aan de kapel van het gasthuis in Aarschot stond, is al een tijdje verdwenen. Het beeld was aan restauratie toe, maar is niet meer naar zijn vertrouwde plekje teruggekeerd. Kunstenaar Wilfried De Cock (44) heeft het namelijk een nieuwe bestemming gegeven, en dan bedoelen we niet alleen qua locatie. “Van zijn hoofd en zijn kruis heb ik vogelhuisjes gemaakt. Zijn hoofd heb ik erafgehaald, maar voor de rest is het beeld nog volledig... anatomisch correct.”
 3. Kleuterschool Zonnedorp sluit twee dagen: 64 kleuters en hun juffen in quarantaine
  Aarschot

  Kleuter­school Zonnedorp sluit twee dagen: 64 kleuters en hun juffen in quarantai­ne

  In basisschool Zonnedorp aan de Bogaardenlaan in Aarschot bleken afgelopen maandag twee kleuters uit eenzelfde gezin besmet met het coronavirus. Zij gingen onmiddellijk in quarantaine en de contacttracing werd opgestart. Maar na overleg met de burgemeester is er beslist om, nadat er eerder deze week ook al besmettingen waren vastgesteld in de kleuter- en basisschool van het Sancta Maria Instituut, eveneens de kleuterafdeling van Zonnedorp te sluiten.
 1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

 2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas