n het weekend van 29 en 30 oktober zijn er zo maar even 20 activiteiten, goed voor een heel weekend vol rust en stiltebeleving.
Volledig scherm
n het weekend van 29 en 30 oktober zijn er zo maar even 20 activiteiten, goed voor een heel weekend vol rust en stiltebeleving. © RV/De Merode

Dag van de Stilte in Landschapspark de Merode

Scherpenheuvel-ZichemIn landschapspark de Merode duurt de Dag van de Stilte niet één maar twee dagen. Daar is een goede reden voor. In het weekend van 29 en 30 oktober zijn er zo maar even 20 activiteiten, goed voor een heel weekend vol rust en stiltebeleving. Ze vinden plaats in Aarschot, Diest, Geel, Herselt, Hulshout, Laakdal, Scherpenheuvel-Zichem, Tessenderlo, en Westerlo. Het is de hedendaagse vertaling van een eeuwenoude traditie van onthaasting, stilte en zorg in het landschapspark.

  1. HUIZENJACHT. Liedekerke, levendige gemeente in het Pajottenland: “Een ‘blokje’ met meerdere flats heb je zeker onder de 600.000 euro”
    PREMIUM
    Liedekerke

    HUIZEN­JACHT. Liedekerke, levendige gemeente in het Pajotten­land: “Een ‘blokje’ met meerdere flats heb je zeker onder de 600.000 euro”

    Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week bezoeken we Liedekerke in het Pajottenland. “De residentiële wijken blijven populair, maar dit deel van de gemeente is aan een stevige opmars bezig.”