Shari en haar papa Freddy Putseys. Op een foto van bijna dertig jaar geleden ligt het meisje op de borst van haar vader.
Volledig scherm
PREMIUM
Shari en haar papa Freddy Putseys. Op een foto van bijna dertig jaar geleden ligt het meisje op de borst van haar vader. © Bollen

COLD CASE. 20 jaar na moord op Freddy (42) doet dochter ultieme oproep naar dader: “Kennen wij elkaar?”

Scherpenheuvel-ZichemEen wanhoopsdaad, denken speurders in eerste instantie wanneer ze op 17 oktober 2002 het lichaam van Freddy Putseys (42) zien. Maar niets is wat het lijkt. Blijft de perfecte moord ook na 20 jaar onopgelost? De nabestaanden doen vandaag een ultieme oproep. Want zij hebben redenen om te denken dat de dader en Freddy elkaar kenden. “Soms krijg ik te horen: ‘Ach kind, dat is al zo lang geleden... Laat het los’. Hoe kan je potverdorie zoiets loslaten?”, zucht dochter Shari.

 1. Ex-lijfwacht van koning aangehouden voor moord op schoonvader: “Nam hij wraak voor dood van zijn vriendin? Of heeft hij die óók op zijn geweten?”
  PREMIUM

  Ex-lijf­wacht van koning aangehou­den voor moord op schoonva­der: “Nam hij wraak voor dood van zijn vriendin? Of heeft hij die óók op zijn geweten?”

  De voormalige lijfwacht van de koninklijke familie is aangehouden op verdenking van moord. Peter W. (47) uit Tienen was meer dan twintig jaar in dienst bij de federale politie. Het parket vermoedt dat hij betrokken is bij de dood van Eric Van Puymbrouck (64), die in mei dood werd aangetroffen op zijn oprit. Opvallend: vorig jaar overleed ook de dochter van het slachtoffer. Zij pleegde zelfmoord, op het moment dat zij een relatie had met de verdachte.
 2. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.