Bollen
Volledig scherm
© Bollen

Bestuurder trekt na ongeval doodleuk op café

Scherpenheuvel-ZichemIn de Kattestraat op het kruispunt met de Teekbroek in Scherpenheuvel-Zichem kwam het zondagavond rond 18 uur tot een aanrijding tussen twee personenwagens. 

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Jules (32) is met cocktail ‘Tributo’ Belgisch kampioen: “Eerbetoon aan mijn grootmoeder en onze speciale band met Spanje”
  PREMIUM

  Jules (32) is met cocktail ‘Tributo’ Belgisch kampioen: “Eerbetoon aan mijn grootmoe­der en onze speciale band met Spanje”

  Jules Verlinden van De Nieuwe Haan in Diest ‘shakete’ zich maandagnamiddag in cocktailbar BelRoy’s Mas in Antwerpen tot de nieuwe Belgische kampioen in de Tio Pepe Challenge. Hij haalde het met zijn cocktail ‘Tributo’, een eerbetoon aan zijn 94-jarige grootmoeder, van negen andere topbartenders uit heel het land. Verlinden maakt de borst al nat om in mei de Belgische eer te verdedigen in de bakermat van de sherry, het Spaanse Jerez de la Frontera. Wij kregen zijn recept.
  Diest
 3. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.