De politie trok het rijbewijs van de dame meteen in.
Volledig scherm
De politie trok het rijbewijs van de dame meteen in. © Bollen

Bestuurder onder invloed betrokken bij ongeval

 1. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  2

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.
 2. Vrijwilligers van Plantjesweekend worden gehuldigd op Dag tegen Kanker: “Plantjesweekend is na al die jaren vaste waarde in onze gemeente geworden”
  laakdal

  Vrijwilli­gers van Plantjes­week­end worden gehuldigd op Dag tegen Kanker: “Plantjes­week­end is na al die jaren vaste waarde in onze gemeente geworden”

  Al voor het 25ste jaar op rij vond dit jaar in Laakdal het Plantjesweekend van Kom op tegen Kanker plaats. Zonder hulp van de vele vrijwilligers was dat nooit mogelijk geweest en dus zet de gemeente hen komende donderdag, op de Dag tegen Kanker, in de bloemetjes. Die dag zijn er nog allerlei activiteiten om het thema onder de aandacht te brengen.