De politie opende een onderzoek naar de mogelijke daders.
Volledig scherm
De politie opende een onderzoek naar de mogelijke daders. © Bollen

Bestelwagens doelwit van dieven

Scherpenheuvel-ZichemAfgelopen weekend probeerden op verschillende plaatsen in Scherpenheuvel dieven in te breken in bestelwagens.

 1. Voormalige Big Brother kandidate Kathleen Mariën (38) wil lipoedeem onder de aandacht brengen door deelname Miss Wellness Beauty
  PREMIUM
  Scherpenheuvel-Zichem

  Voormalige Big Brother kandidate Kathleen Mariën (38) wil lipoedeem onder de aandacht brengen door deelname Miss Wellness Beauty

  Klinkt de naam ‘Kathleen Mariën’ je nog bekend in de oren? Dat is zeker mogelijk, want in 2006 ging ze hoogzwanger het Big Brother Huis in. Tot een live bevalling kwam het toen niet, want ze werd vroegtijdig naar huis gestemd. Nu meer dan 15 jaar later dingt ze mee naar het kroontje van ‘Miss Wellness Beauty’. Op die manier wil ze lipoedeem onder de aandacht brengen.
 2. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.