Dit zijn pawpaws.
Volledig scherm
PREMIUM
Dit zijn pawpaws. © PGA

B&P Steven Holemans gaat op zoek naar speciallekes en experimenteert met verschillende soort vruchten: “Je hebt PAWPAW’s die naar banaan smaken, sommige proeven naar mango, dat wisselt”

Scherpenheuvel-ZichemSteven Holemans (51) heeft een boomkwekerij met vooral eetbare gewassen in Scherpenheuvel-Zichem. Al jaren gaat hij op zoek naar de speciallekes en experimenteert hij met verschillenden soorten vruchten. Tijdens de zomermaanden kan je bij hem ook terecht voor de zelfpluk van blauwe bessen. Dat is inmiddels achter de rug, maar deze maand zijn de pawpaws rijp en deze kan je - net zoals alle andere vruchten - bij Steven kopen. Onze reporter wist niet wat een pawpaw was en ging bij Steven op ontdekking. 

 1. Op huizenjacht in... Ternat: “Wonen in instapklare woning naast Madame Marianne? Dat kost je al snel 450.000 euro”
  PREMIUM
  Ternat
  1

  Op huizen­jacht in... Ternat: “Wonen in instapkla­re woning naast Madame Marianne? Dat kost je al snel 450.000 euro”

  Op zoek naar een nieuwe stek, of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week: Ternat. De thuisgemeente van de populaire Eén-soap Thuis, een landelijke gemeente met een bruisend verenigingsleven nabij Brussel. Kris Baele van Immo Expert neemt ons op sleeptouw.