Uitgeverij Averbode lanceert het eerste kookboek in ons land voor kleuters waarin ze ook wiskunde op hun bord krijgen.
Volledig scherm
PREMIUM
Uitgeverij Averbode lanceert het eerste kookboek in ons land voor kleuters waarin ze ook wiskunde op hun bord krijgen. © Lidwine de Bonhome

Belgische topchocolatier en Uitgeverij Averbode leren kleuters bakken én rekenen met nieuw bakboek

AverbodeUitgeverij Averbode lanceert samen met topchocolatier Herman Van Dender en Valériane Gréban, finaliste bij de Waalse versie van ‘Bake-Off’, het eerste kookboek in ons land voor kleuters waarin ze ook wiskunde op hun bord krijgen. Aan de hand van eenvoudige recepten en praktische oefeningen kunnen drie- tot zesjarigen zo - samen met de hulp van mama, papa, oma of opa - deze zomer al spelenderwijs wiskunde-opdrachten tot een goed einde brengen. Zo starten ze het nieuwe schooljaar met voorsprong, want wiskunde is vaak het moeilijkste vak van de allerkleinsten in de klas. Het is alvast een primeur : het is het allereerste wiskundebakboek in ons land voor drie- tot zesjarigen

 1. Ook Wijndomein Coberger van tv-figuur Luc Haekens krijgt het hard te verduren door noodweer: “Die regen zal mij zo’n 400 flessen kosten”
  PREMIUM
  Scherpenheuvel-Zichem - Geetbets

  Ook Wijndomein Coberger van tv-figuur Luc Haekens krijgt het hard te verduren door noodweer: “Die regen zal mij zo’n 400 flessen kosten”

  Ook de wijnboeren lijden onder het extreme noodweer van de afgelopen weken. In vergelijking met vorig jaar zal de opbrengt zo’n 30% lager liggen. Door het tekort aan zon en de hevige neerslag krijgen schimmels vrij spel in de wijngaarden. We gingen onder meer verhaal halen bij Luc Haekens. De mediafiguur baat al enkele jaren Wijndomein Coberger uit in Scherpenheuvel-Zichem en kan evenzeer de impact van de neerslag ontkennen.
 1. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.