De verdachte komt ook nog in aanmerking voor andere diefstallen in de omgeving.
Volledig scherm
De verdachte komt ook nog in aanmerking voor andere diefstallen in de omgeving. © Bollen

Alerte buurtbewoner merkt dief op aan bouwwerf

Scherpenheuvel-ZichemEen bewoner van een appartementencomplex aan de Basilieklaan in Scherpenheuvel-Zichemmerkte vrijdag rond 4 uur een man op die vanop een bouwwerf verschillende zaken in zijn wagen aan het laden was. 

 1. BELOOFD IS BELOOFD. Hoe staat het met de verkeersveiligheid rond de schoolomgeving? Hoe wordt zwerfvuil aangepakt en wat met het stadspark?
  PREMIUM
  scherpenheuvel-zichem

  BELOOFD IS BELOOFD. Hoe staat het met de verkeers­vei­lig­heid rond de schoolomge­ving? Hoe wordt zwerfvuil aangepakt en wat met het stadspark?

  De bestuursperiode van uw stadsbestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren tien beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Scherpenheuvel-Zichem, een stad die werkt aan nieuwe organisatiestructuur en nog enkele jaren zoet is met de zoektocht naar de invulling van een nieuw openbaar park.
 2. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.