De politie zette zijn bromfiets aan de kant.
Volledig scherm
De politie zette zijn bromfiets aan de kant. © Bollen

17-jarige bromfietser onder invloed van drugs

 1. KEMPENSE KLEPPERS. Miljoenen kinderen spelen wereldwijd met Clics uit Wuustwezel: “Geen enkele winkel wilde ze... tot ik een huis van 700.000 blokjes liet bouwen”
  PREMIUM
  Wuustwezel

  KEMPENSE KLEPPERS. Miljoenen kinderen spelen wereldwijd met Clics uit Wuustwezel: “Geen enkele winkel wilde ze... tot ik een huis van 700.000 blokjes liet bouwen”

  Vele miljoenen kinderen in tientallen landen hebben er zich al kostelijk mee geamuseerd: de speelgoedblokjes van Clics. En nee, die rollen niet in China uit een fabriek. Vanuit Wuustwezel heeft Hedwig Van Roy er een wereldsucces van gemaakt, en dat met amper 17 personeelsleden. “Lego is nog een heel pak groter dan ons, maar Clics is wel een evergreen geworden.” Ondertussen is de ondernemer ook nog met een bijzonder ‘nevenproject’ gestart: drijvende zonnepanelen.
 1. Na 50 jaar eindelijk erkenning voor slachtoffers horrorpil DES? “Uiterst zeldzame kanker gevonden bij meisje van acht jaar oud”

  Na 50 jaar eindelijk erkenning voor slachtof­fers horrorpil DES? “Uiterst zeldzame kanker gevonden bij meisje van acht jaar oud”

  Met een open brief van meer dan 120 experts, artsen en organisaties als Kom Op Tegen Kanker ligt een ultieme poging tot erkenning van de slachtoffers van horrorpil DES op tafel. Vijftig jaar geleden kwamen al de eerste gruwelijke gevolgen van het ‘geneesmiddel’ als hersenverlammingen, kankers en extreme vroeggeboortes aan het licht. “Die honderden slachtoffers zijn het topje van de ijsberg”, zegt de Aarschotse voortrekker en zelf DES-dochter Anita Vandersmissen.
 2. Van Vlad’s Vintage tot Bravo Barber: bij deze 6 barbershops in Leuven en het Hageland verwen je jezelf na No Shave November
  PREMIUM
  Leuven/Hageland

  Van Vlad’s Vintage tot Bravo Barber: bij deze 6 barber­shops in Leuven en het Hageland verwen je jezelf na No Shave November

  Heel wat mannen lieten afgelopen maand hun baard of snor staan tijdens No Shave November. Nu de maand eindelijk om is, is een bezoekje aan de barbier vast welgekomen. Onze redactie ging dan ook op zoek naar zes barbershops in Leuven en het Hageland. Van Vegas tot Goodfellaz: hier breng je je kapsel, baard en snor weer helemaal op orde.