Ronny Sigo op zijn geliefde gitaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Ronny Sigo op zijn geliefde gitaar. © rv

Ronny Sigo van rockband The Jokers op 76-jarige leeftijd overleden: “Zelfs in zijn laatste jaren speelde hij gitaar als de beste”

Antwerpen/Aartselaar/Schelle/HemiksemDe Antwerpse muzikant Ronny Sigo is op 76-jarige leeftijd overleden. Sigo was in de jaren 60 leadgitarist bij de bekende rock-‘n-roll-formatie The Jokers, waarmee hij verscheidene hits scoorde, en werkte in de loop der jaren nog samen met onder meer Willy Sommers en Zjef Van Uytsel. Tussendoor maakte hij zelfs een uitstapje naar de Nederlandstalige rap.

 1. Kuisploeg begint aan grote schoonmaak op camping Dreamville: “Veel van wat hier ligt, kan nog hergebruikt worden”
  PREMIUM
  Boom/Rumst

  Kuisploeg begint aan grote schoonmaak op camping Dreamville: “Veel van wat hier ligt, kan nog herge­bruikt worden”

  Na een alweer onvergetelijk festivalweekend zijn de 38.000 kampeerders van Tomorrowland maandag goed en wel begonnen aan hun terugtocht. Maar de kuisploegen van het festival hebben niet op hun vertrek gewacht om al aan de grote schoonmaak te beginnen. Terwijl de meeste ‘People of Tomorrow’ nog in hun tentje lagen, begonnen de ploegen van Camp2Camp en The Recycle Club al aan het inzamelen van het afval. “Soms vinden we het wel wat té gortig.”
 2. Nóg een weekend Tomorrowland? Bewoners van woonzorgcentrum Den Beuk zien dat helemaal zitten: “Net fijn om al die extra beleving en beweging te zien”
  PREMIUM
  Boom/Rumst

  Nóg een weekend Tomorrow­land? Bewoners van woonzorg­cen­trum Den Beuk zien dat helemaal zitten: “Net fijn om al die extra beleving en beweging te zien”

  Het derde - en laatste - weekend van Tomorrowland 2022 staat voor de deur. Al 400.000 festivalgangers hebben hun dosis ‘madness’ intussen goed en wel achter de kiezen. Maar hoe groot is bij de buurtbewoners de goesting in nóg eens drie dagen vol knallende beats en kleurrijk spektakel? We gingen op bezoek in het woonzorgcentrum Den Beuk, op amper een paar honderden meter van het festivalterrein, en stonden versteld van zoveel enthousiasme. “Nog eens 200.000 bezoekers? Laat maar komen.”