De Jef Van Hoofstraat in Schelle.
Volledig scherm
De Jef Van Hoofstraat in Schelle. © Google Maps

Man (25) neergestoken op straat in Schelle

SchelleIn de Jef Van Hoofstraat in Schelle is zaterdagavond een 25-jarige man neergestoken. Twee verdachten werden gearresteerd door de politie.

 1. Studio Dansemble start met eerste échte dansseizoen: “Zo blij om iedereen weer live te mogen verwelkomen”
  PREMIUM
  Schelle

  Studio Dansemble start met eerste échte danssei­zoen: “Zo blij om iedereen weer live te mogen verwelko­men”

  Je eerste pasjes zetten op de dansvloer of de basis leggen voor een carrière als professional, dat kan voortaan bij Studio Dansemble in de studio’s van Studio 100 in Schelle. Na enkele stille maanden door de coronacrisis zijn de dansers van de gloednieuwe dansschool bijzonder enthousiast om er weer met z’n allen in te vliegen. En een mooie extra troef: wie over de juiste dansmoves beschikt, zou binnenkort misschien kunnen schitteren naast Samson & Marie of K3. Wij gingen alvast de sfeer opmeten.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.