Organisatoren Jesse Robbroeckx en Angelo Mannetstatter.
Volledig scherm
Organisatoren Jesse Robbroeckx en Angelo Mannetstatter. © rv

Loopwedstrijd Antwerp Backyard Ultra maakt zich op voor tweede editie: “Parcoursrecord zal zeker verbroken worden”

Schelle/NielNa een succesvolle eerste editie vorig jaar krijgt de Antwerp Backyard Ultra in Schelle op vrijdag 1 juli een vervolg. Meer dan zeventig lopers uit heel België, Nederland en Duitsland staan aan de start, met één duidelijk doel voor ogen: zoveel mogelijk rondjes blijven lopen.

 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 2. De ZOO, Casa Blanca of minigolf: ontdek hier onze 7 zomervakantietips voor de regio Antwerpen
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  De ZOO, Casa Blanca of minigolf: ontdek hier onze 7 zomervakan­tie­tips voor de regio Antwerpen

  De zomervakantie is alweer halverwege. In juli viel er al heel wat te beleven, maar misschien ben je nog op zoek naar leuke activiteiten voor augustus. Een reisje met het gezin of een zomerkamp met vrienden? Voor ouders die niet weten waar ze hun kroost mee moeten entertainen, hebben wij alvast zeven leuke tips opgelijst in de regio Antwerpen. Van de ZOO van Antwerpen tot een potje minigolf: hier beleef je samen met de kids een geslaagde vakantie.