Johnny Crijns is blij dat zijn Wima Bowling binnenkort weer open kan gaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Johnny Crijns is blij dat zijn Wima Bowling binnenkort weer open kan gaan. © Klaas De Scheirder

Lokale ondernemers opgelucht met aangekondigde versoepelingen: “Soms moeilijk te vatten dat er hier geen honderden mensen waren”

Bij veel ondernemers in de regio is de opluchting groot na de aangekondigde versoepelingen van dinsdag. Bij bowlingzaak Wima Bowling en evenementencomplex San Marco Village zijn ze blij dat ze binnenkort eindelijk weer klanten mogen verwelkomen. En ook het trampolinepark Jump Univerz en fitnesszaak Uplifting Gym gaan op 9 juni weer open. “Er schijnt dan toch licht aan het eind van een zeer lange tunnel.”

  1. Snookerzaak De Leug moet biljarters verplicht in afgescheiden zaal ontvangen: “Ik moet smeken dat ze nadien ook iets komen drinken”
    Aartselaar

    Snooker­zaak De Leug moet biljarters verplicht in afgeschei­den zaal ontvangen: “Ik moet smeken dat ze nadien ook iets komen drinken”

    Kafka in biljartland: terwijl de horeca sinds woensdag opnieuw klanten binnen mag ontvangen en ook binnensport terug mogelijk is, blijkt binnen biljarten en tussendoor iets drinken dan weer niet toegelaten. “Ik moet mijn zaak verdelen in twee delen”, zegt Steve Verelst van biljartzaak De Leug. “Het ene om te drinken, het andere om te sporten.”