Roger Pintens Jr. bij de beelden in zijn tuin.
Volledig scherm
Roger Pintens Jr. bij de beelden in zijn tuin. © Ben Conaerts

Kunstenaar Roger Pintens (66) zet atelier open voor publiek

SchelleKunstenaar Roger Pintens Jr. (66) is al vijftig jaar aan de slag in de beeldende kunsten. Voor die gelegenheid zet hij op zaterdag 24 en zondag 25 juli nog één keer de deuren van zijn atelier in de Steenwinkelstraat open. Er zijn meer dan 100 van zijn beeldhouwwerken te bezichtigen.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.