Een archiefbeeld van KlankKleur.
Volledig scherm
Een archiefbeeld van KlankKleur. © Foto Wim Hadermann

Klank- en lichtspektakel KlankKleur gaat niet door

SchelleKlankKleur, het jaarlijkse licht- en muziekspektakel van het HarmonieOrkest Schelle, gaat niet door. De huidige coronasituatie zorgt voor een te groot risico, klinkt het bij de muziekvereniging.

 1. Boom plant ruim 12 miljoen aan investeringen in 2022: “Onze gemeente is volop in verandering”
  Boom

  Boom plant ruim 12 miljoen aan investerin­gen in 2022: “Onze gemeente is volop in verande­ring”

  Het gemeentebestuur blijft stevig investeren in Boom. Voor dit jaar wordt een budget van liefst 12,2 miljoen euro uitgetrokken. Enkele projecten die op de agenda staan, zijn de opwaardering van de Schouwburg en de verdere renovatie van het jeugdhuis. Opmerkelijk: er wordt ook 4,2 miljoen euro uitgetrokken voor de mogelijke aankoop van het gebouw van het FOD Financiën, waar Fedasil een asielcentrum in wil onderbrengen.
 2. Beerschot (zonder Caicedo en Vanhamel) gaat zondag op zoek naar stunt in Genk: “Situatie Caicedo hadden we niet in eigen handen”
  Voetbal 1A

  Beerschot (zonder Caicedo en Vanhamel) gaat zondag op zoek naar stunt in Genk: “Situatie Caicedo hadden we niet in eigen handen”

  Opmerkelijke vaststelling: sinds Beerschots terugkeer op het hoogste niveau won het al elke keer van Racing Genk. Zondag hoopt Beerschot een vierde opeenvolgende zege te kunnen pakken tegen de Limburgers, want de hekkensluiter heeft de punten broodnodig. “We gaan het Genk met viriel spel moeilijk proberen te maken”, zegt trainer Javier Torrente.