Burgemeester Rob Mennes (CD&V), voorzitter Rik  De Bondt en ondervoorzitter Gaston Samijn tonen de vernieuwde radiokamer.
Volledig scherm
Burgemeester Rob Mennes (CD&V), voorzitter Rik De Bondt en ondervoorzitter Gaston Samijn tonen de vernieuwde radiokamer. © Benoit De Freine

Heemmuseum Bystervelt gebruikt coronasluiting om verfraaiingswerken uit te voeren

SchelleIn het heemmuseum Bystervelt heeft men de voorbije maanden niet stilgezeten. De plaatselijke heemkring maakte van de verplichte coronasluiting gebruik om een aantal verfraaiingswerken uit te voeren.

  1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
    Streamz

    Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

    Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.