De Rakwi's en Tito's van Chiro Schelle vlak voor hun vertrek op kamp.
Volledig scherm
De Rakwi's en Tito's van Chiro Schelle vlak voor hun vertrek op kamp. © Chiro Schelle

Chiro Schelle vertrekt veilig op kamp dankzij zelftests

SchelleChiro Schelle is woensdag met 250 leden op kamp vertrokken naar Opoeteren. De leiding riep iedereen op om vóór het vertrek een zelftest te doen. Die werd gratis aangeboden door de gemeente.

 1. Lang niet alle lokale handelaars profiteren mee van Tomorrowland: “Mensen denken ten onrechte dat ze niet in Boom geraken”
  PREMIUM
  Boom/Rumst

  Lang niet alle lokale handelaars profiteren mee van Tomorrow­land: “Mensen denken ten onrechte dat ze niet in Boom geraken”

  Nu het derde Tomorrowlandweekend volop bezig is, kunnen de plaatselijke handelaars stilaan de balans opmaken. In de buurt van de rotonde aan de Kerkhofstraat, vlakbij De Schorre, heeft men opnieuw meer dan zijn graantje mee kunnen pikken van het festival. Maar in het centrum van Boom moesten ze het de voorbije weekends met minder volk stellen. Minder vaste klanten, amper festivalgangers. “Omzetgewijs doet dat een beetje pijn, zo in een soldenmaand.”
 2. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.