Chiro Schelle en het gemeentebestuur in 2018, bij de terreinen waar het nieuwe lokaal moet komen.
Volledig scherm
Chiro Schelle en het gemeentebestuur in 2018, bij de terreinen waar het nieuwe lokaal moet komen. © Benoit De Freine

Chiro Schelle krijgt vergunning voor nieuwbouw aan Tuinlei: “Nog even afwachten of niemand bezwaar indient”

SchelleGoed nieuws voor Chiro Schelle De deputatie van de provincie Antwerpen heeft een vergunning verleend voor de bouw van het nieuwe jeugdlokaal aan de Tuinlei. “Dit is een zeer belangrijk moment voor de Chiro en haar leden”, zegt burgemeester Rob Mennes (CD&V). Maar de vzw Chiro Schelle blijft nuchter: “Er kan nog altijd dertig dagen bezwaar worden ingediend.”

  1. Schooldirecteur van GBS De Klim schrijft kritische open brief aan overheid: “Graag eenduidige richtlijnen voor onze jeugd onder 12 jaar, aub”
    Schelle

    Schooldi­rec­teur van GBS De Klim schrijft kritische open brief aan overheid: “Graag eenduidige richtlij­nen voor onze jeugd onder 12 jaar, aub”

    Sigi Pintens (50), tijdelijk directeur van gemeentelijke basisschool De Klim heeft een open brief geschreven aan de federale en Vlaamse regering. Daarin laat hij zich kritisch uit over de inconsequentie van de coronamaatregelen. “Heeft het nog zin om op school de klasgroepen gescheiden te houden als de kinderen buiten school wél samen mogen zijn?”