Wendy Weckhuysen.
Volledig scherm
Wendy Weckhuysen. © David Legreve

Wendy Weckhuysen (CD&V) staat schepenambt af aan Marleen De Bruyn (CD&V)

RumstWendy Weckhuysen (CD&V) heeft haar ontslag als schepen aangekondigd. “De combinatie met mijn andere professionele taken is te moeilijk”, zegt ze. Ze wordt vervangen door partijgenote Marleen De Bruyn.

 1. Boom, Niel, Aartselaar en Hemiksem bundelen handelaars die gratis kraantjeswater schenken: “Zeker nuttig op warme dagen”
  Boom/Niel/Hemiksem/Aartselaar

  Boom, Niel, Aartselaar en Hemiksem bundelen handelaars die gratis kraantjes­wa­ter schenken: “Zeker nuttig op warme dagen”

  Op de gloednieuwe website www.gratiswater.be kan je voortaan vinden bij welke handelaars in Aartselaar, Boom, Hemiksem en Niel je één glas gratis kraantjeswater kan krijgen. Het gaat om een initiatief van de sociale onderneming Vlotter en dat vooral gericht is op ouderen en zwakkeren die in beweging zijn. “Het is hartverwarmend om te zien hoeveel handelaars al mee op de kar zijn gesproken.”
 2. TERRASTIP. Papaoutai in Ravels: “Je proeft meteen dat het ijs hier met veel liefde gedraaid is”
  PREMIUM
  Ravels

  TERRASTIP. Papaoutai in Ravels: “Je proeft meteen dat het ijs hier met veel liefde gedraaid is”

  Aan het kanaal in Ravels kom je sinds 2019 een bijzondere terrasje tegen: Papaoutai – inderdaad, zoals de hit van Stromae. Het doel van deze gezellige plek volgens de uitbaters? Vakantiegevoel creëren aan het water en alle bezoekers laten wegdromen met een verfrissend drankje, een lokaal biertje of een verse cocktail in de hand. Dat wilden mijn jeugdvriendin en ikzelf graag uittesten.