De Watertoren in de Rumstsestraat in Rumst
Volledig scherm
De Watertoren in de Rumstsestraat in Rumst © David Legreve

Watertoren voortaan te huur voor feesten

RumstDe Watertoren in de Rumstsestraat in Rumst kan vanaf september gehuurd worden voor private feestjes. Inwoners kunnen op deze bijzondere locatie familiefeesten, verjaardagen, jubilea, vergaderingen en meer organiseren, dansfeesten zijn geen optie.

 1. Toestel om aan conditie en spierkracht te werken aan Rooienberg
  Duffel

  Toestel om aan conditie en spier­kracht te werken aan Rooienberg

  Het gymplein aan het sportcentrum Rooienberg is voorzien van een calisthenics-toestel. Sportievelingen kunnen aan hun spierkracht en conditie werken op het multifunctionele toestel. “Sporten is gezond, buiten sporten nog gezonder. Met dit toestel krijgen heel wat Duffelaars, jong en oud, fit en fit in wording de mogelijkheid om individueel of met vrienden te sporten. Sportclubs zullen er eveneens gebruik van kunnen maken. Met drie lagere scholen en twee secundaire scholen vlakbij is het calisthenics-toestel ook geschikt voor lessen lichamelijke opvoeding”, aldus burgemeester Sofie Joosen (N-VA). Vanaf vandaag kan je het toestel gebruiken. Op zaterdag 3 september geeft het lokaal bestuur het startschot van de Duffelse Maand van de Sportclub. Die dag wordt het calisthenics-toestel ook officieel in gebruik genomen.
 2. Van Roomijs Gauthier Pascale tot Heide Atelier: ontdek hier 7 salons met topijs in de regio Mechelen
  PREMIUM
  Regio Mechelen

  Van Roomijs Gauthier Pascale tot Heide Atelier: ontdek hier 7 salons met topijs in de regio Mechelen

  De hittegolf is in het land en dus snakt iedereen naar wat verkoeling. En wat is er beter dan een overheerlijk ijsje aan het einde van een zwoele zomerse dag? Zoek jij nog een ijssalon in de buurt? Wij lijsten voor jou alvast zeven toppers op in de regio Mechelen, waar je terechtkan voor een potje of een hoorntje. Van Roomijs Gauthier Pascale in Mechelen tot Heide Atelier in Heist-op-den-Berg. Hier smul je van de lekkerste ijsjes.