Veerle De Paepe uit Rumst runt sinds kort haar eigen cateringbedrijf.
Volledig scherm
Veerle De Paepe uit Rumst runt sinds kort haar eigen cateringbedrijf. © David Legreve

Veerle (28) maakt droom waar en start eigen cateringzaak: “Lekker en gezond eten gaan bij mij hand in hand”

Veerle De Paepe (28) uit Rumst maakte onlangs van haar hobby haar beroep. Keukenprinses Veerle runt tegenwoordig haar eigen cateringbedrijf, met nadruk op gezonde voeding. “Ik vecht zelf al heel mijn leven tegen de kilo’s. Intussen weet ik dat lekker en gezond eten echt wel hand in hand kunnen gaan.”

 1. Op bezoek in het allereerste E-Sports Performance Center van België: “Hier benaderen we professionele gamers als topsporters”
  PREMIUM

  Op bezoek in het allereer­ste E-Sports Performan­ce Center van België: “Hier benaderen we professio­ne­le gamers als topspor­ters”

  De wereld van e-sports, professioneel gamen zeg maar, is vandaag al een internationale miljardenmarkt. Om die e-sporters optimaal klaar te stomen voor een lucratieve carrière, hebben drie Antwerpse ondernemers in Kontich het allereerste E-Sports Performance Center opgericht. Een unieke locatie waar nationale én internationale e-sportsteams onder begeleiding kunnen komen trainen. Daarbij horen niet alleen computerschermen en bureaustoelen, maar ook heuse workoutsessies en yogalessen. “E-sports heeft alle elementen om gedefinieerd te worden als topsport. We proberen het dan ook zo te benaderen”, klinkt het.
 2. De coronacijfers in Rumst van zaterdag 17 oktober

  De coronacij­fers in Rumst van zaterdag 17 oktober

  Uit de nieuwe bevestigde cijfers van Sciensano is gebleken dat er in Rumst minder dan 5 besmettingen met corona zijn bijgekomen op één dag. Het totaal aantal gevallen over de laatste 14 dagen komt zo op 38. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Voor Rumst komt dat getal nu op 252 te liggen. Rumst heeft daarmee meer dan 100 gevallen en daarom overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt ze een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.