Veerle De Paepe uit Rumst runt sinds kort haar eigen cateringbedrijf.
Volledig scherm
Veerle De Paepe uit Rumst runt sinds kort haar eigen cateringbedrijf. © David Legreve

Veerle (28) maakt droom waar en start eigen cateringzaak: “Lekker en gezond eten gaan bij mij hand in hand”

Veerle De Paepe (28) uit Rumst maakte onlangs van haar hobby haar beroep. Keukenprinses Veerle runt tegenwoordig haar eigen cateringbedrijf, met nadruk op gezonde voeding. “Ik vecht zelf al heel mijn leven tegen de kilo’s. Intussen weet ik dat lekker en gezond eten echt wel hand in hand kunnen gaan.”

 1. Schelle pakt voet- en fietspaden aan: “Comfort en ontharding staan centraal”
  Schelle

  Schelle pakt voet- en fietspaden aan: “Comfort en ontharding staan centraal”

  Het voet- en fietspad in de Tolhuisstraat krijgt een broodnodige make-over. De werken zullen normaliter tot 24 december in beslag nemen en maken deel uit van een ruimer project om het comfort van fietsers en voetgangers te verhogen én om openbaar domein te ontharden. “In totaal wordt ongeveer 1.200 vierkante meter van het openbaar domein tijdens deze werken onthard”, zegt burgemeester Rob Mennes (CD&V).
 2. Burgemeester Bevers na kritiek op avondklok: “Was nodig om erger te voorkomen, zou dit opnieuw doen voor veiligheid van Willebroekenaars”
  Willebroek

  Burgemees­ter Bevers na kritiek op avondklok: “Was nodig om erger te voorkomen, zou dit opnieuw doen voor veiligheid van Willebroe­ke­naars”

  “De avondklok was nodig om erger te voorkomen, we kregen immers signalen over wraakacties en rellen. Ik zou deze maatregelen opnieuw nemen om de veiligheid van de Willebroekenaars te garanderen.” Met die woorden beet burgemeester Eddy Bevers (N-VA) van zich af na kritiek van de oppositie: “De overlast van de voorbije weken op deze manier aanpakken was onverantwoord en ongrondwettelijk.”
 1. Man van 300 kilogram met container en kraan bevrijd uit zijn huis
  Play

  Man van 300 kilogram met container en kraan bevrijd uit zijn huis

 2. Ook Julie Van den Steen heeft het soms moeilijk, dit nummer helpt haar er steeds door
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Ook Julie Van den Steen heeft het soms moeilijk, dit nummer helpt haar er steeds door