Chef-kok Bart De Pooter in de tuin van Pastorale, het sterrenrestaurant dat ‘Eden by Pastorale’ lanceert.
Volledig scherm
Chef-kok Bart De Pooter in de tuin van Pastorale, het sterrenrestaurant dat ‘Eden by Pastorale’ lanceert. © David Legreve

Tweesterrenrestaurant Pastorale lanceert ‘coronavrije picknick’: “Weergoden zullen het tempo bepalen”

Rumst‘Eden by Pastorale’, zo heet het culinaire project dat het tweesterrenrestaurant uit Rumst vanaf 8 mei zal aanbieden op het terras. “We openen de deuren enkel ’s middags en wachten de weersvoorspellingen af voor we nieuwe reservaties aanvaarden”, zegt sterrenchef Bart De Pooter.

  1. Nu sporten binnen met meer mag: Geen probleem voor vaccinatiecentrum in Sport- en Evenementenhal. “Hebben al regeling met scholen en clubs tot najaar”
    Puurs-Sint-Amands

    Nu sporten binnen met meer mag: Geen probleem voor vaccinatie­cen­trum in Sport- en Evenemen­ten­hal. “Hebben al regeling met scholen en clubs tot najaar”

    De versoepeling van de coronamaatregelen voor sportverenigingen zorgt niet meteen voor problemen in het vaccinatiecentrum van Klein-Brabant. “Wij palmen nog zeker tot midden oktober de sport- en evenementenhal in, maar vonden een alternatieve locatie voor al onze verenigingen en scholen”, zegt centrumverantwoordelijke Leen Lejon.