Metejoor komt optreden in het gemeenschapscentrum De Gam.
Volledig scherm
Metejoor komt optreden in het gemeenschapscentrum De Gam. © Geert De Rycke

Ticketverkoop voor nieuw cultuurseizoen van start

RumstDe ticketverkoop voor het nieuwe cultuurseizoen in De Gam is van start gegaan. Onder meer Amelie Albrecht en Michael Van Peel maken de komende maanden hun opwachting in het nieuwe gemeenschapscentrum.

 1. Toestel om aan conditie en spierkracht te werken aan Rooienberg
  Duffel

  Toestel om aan conditie en spier­kracht te werken aan Rooienberg

  Het gymplein aan het sportcentrum Rooienberg is voorzien van een calisthenics-toestel. Sportievelingen kunnen aan hun spierkracht en conditie werken op het multifunctionele toestel. “Sporten is gezond, buiten sporten nog gezonder. Met dit toestel krijgen heel wat Duffelaars, jong en oud, fit en fit in wording de mogelijkheid om individueel of met vrienden te sporten. Sportclubs zullen er eveneens gebruik van kunnen maken. Met drie lagere scholen en twee secundaire scholen vlakbij is het calisthenics-toestel ook geschikt voor lessen lichamelijke opvoeding”, aldus burgemeester Sofie Joosen (N-VA). Vanaf vandaag kan je het toestel gebruiken. Op zaterdag 3 september geeft het lokaal bestuur het startschot van de Duffelse Maand van de Sportclub. Die dag wordt het calisthenics-toestel ook officieel in gebruik genomen.
 2. Julie (18) overwon depressie en kanker en wil nu Miss Fashion worden: “Zelfs toen ik geen toekomst meer zag voor mezelf, had ik altijd nog die missendroom”
  PREMIUM
  Kontich

  Julie (18) overwon depressie en kanker en wil nu Miss Fashion worden: “Zelfs toen ik geen toekomst meer zag voor mezelf, had ik altijd nog die missen­droom”

  Julie Van de Kerkhove (18) heeft één grote droom: een missverkiezing winnen. Na een vroegtijdige exit in Miss België wist ze zich nu te plaatsen voor de finale van Miss Fashion. Aan doorzettingsvermogen alleszins geen gebrek bij de Kontichse studente, want ze heeft nierkanker én een depressie moeten overwinnen om te staan waar ze nu staat. “Ben ik perfect? Zeker niet. Maar ik kan wel worden wat ik wil.”
 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  2

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 2. Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs
  Livios

  Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs

  De keuken is vaak de eerste ruimte die je vernieuwt, nadat je een huis of appartement hebt gekocht. We willen deze ruimte meestal anders, beter, meer naar onze eigen smaak en behoefte inrichten. Maar het budget strooit meer dan eens roet in het eten: de gemiddelde prijs voor een volledig uitgeruste keuken ligt namelijk op zo’n 10.000 à 15.000 euro. Bouwsite Livios geeft vijf praktische tips om de prijs te drukken.
 3. Van De Nekker tot een blotevoetenpad: ontdek hier 7 zomervakantietips voor de regio Mechelen
  PREMIUM
  Regio Mechelen

  Van De Nekker tot een blotevoe­ten­pad: ontdek hier 7 zomervakan­tie­tips voor de regio Mechelen

  De vakantie is ondertussen halverwege. Juli zat vast al boordevol leuke activiteiten met reisjes met het gezin of leuke zomerkampen met de jeugdbeweging. Maar nu moeten we nog een maand gevuld krijgen. Voor ouders die niet weten waar ze hun kroost mee moeten entertainen tijdens de zomervakantie hebben wij alvast enkele leuke tips opgelijst in de regio Mechelen. Van De Nekker in Mechelen tot het blotevoetenpad in Park Fort Liezele: hier beleef je samen met de kids een geslaagde vakantie.