De aanleg van het ecobuffer aan de Crequilei en de Schransstraat en de aanleg van de rotonde gaan van start
Volledig scherm
De aanleg van het ecobuffer aan de Crequilei en de Schransstraat en de aanleg van de rotonde gaan van start © David Legreve

Terhagen krijgt rotonde en groenbuffer, meer parkeerplaatsen en veilig fietspad: “Willen hinder van industrie voor onze inwoners beperken”

RumstDe Rumstse deelgemeente Terhagen maakt zich klaar voor een reeks grote werken. Het dorp krijgt een nieuwe rotonde, een buffer tussen de woningen en bedrijven, meer parkeerplaatsen en een veilig fietspad. “We willen de grens tussen wonen en werken duidelijker maken en de hinder van de industrie zo veel mogelijk beperken”, zegt schepen van Openbare Werken Geert Antonio (N-VA).

  1. Kasteel Cleydael maakt zich op voor familiespektakel ‘Kerstmagie’: “Wie helpt  zingende elfjes hun stem terug te vinden?”
    Aartselaar

    Kasteel Cleydael maakt zich op voor fami­liespek­ta­kel ‘Kerstmagie’: “Wie helpt zingende elfjes hun stem terug te vinden?”

    Het kasteel Cleydael is vanaf zaterdag 4 tot en met zondag 26 december het decor voor het familiespektakel ‘Kerstmagie’. Een dertigtal vrijwillige decorbouwers waren er de voorbije weken al in de weer om het kasteel om te toveren tot een betoverend kerstpaleis. Bezoekers van ‘Kerstmagie’ mogen een spannende audiovisuele ontdekkingstocht verwachten doorheen elf sfeervolle en feeëriek verlichte kamers.