Tim Peeters aan de toekomstige padelvelden van Sportclub De Klinkaert
Volledig scherm
Tim Peeters aan de toekomstige padelvelden van Sportclub De Klinkaert © David Legreve

Sportclub De Klinkaert legt 8 nieuwe padelvelden aan: “Liggen ver genoeg van buren, dus geen zorgen om overlast”

RumstSportclub De Klinkaert in Reet (Rumst) investeert in 8 gloednieuwe padelvelden. “De werken zijn volop aan de gang, we willen het geheel nog dit jaar afwerken en inspelen”, zegt zaakvoerder Tim Peeters.

 1. Luc Van der Kelen over het woke-incident in de Arenberg: “Eens je begint met het herschrijven van de geschiedenis, weet je niet waar het stopt”
  PREMIUM

  Luc Van der Kelen over het wo­ke-incident in de Arenberg: “Eens je begint met het herschrij­ven van de geschiede­nis, weet je niet waar het stopt”

  De Arenbergschouwburg domineerde deze week het Antwerpse nieuws omwille van vier portretten van witte mannen, weggezet met een zeker dedain als “niet-woke”, en sindsdien verdwenen uit de trappenhal van het theater. En wat domineerde in dezelfde periode het (inter)nationale nieuws? Stikstof, het dure leven, een aardbeving... U mag kiezen. Een heel verschil.
  Antwerpen
 1. Duffel wil 8 nieuwe publieke laadpalen voor elektrische wagens realiseren

  Duffel wil 8 nieuwe publieke laadpalen voor elektri­sche wagens realiseren

  Het lokaal bestuur van Duffel maakt werk van nieuwe laadpalen voor elektrische wagens op het grondgebied. In 2023 zouden er al zeker 8 publieke laadpunten bijkomen. “Het gaat om 8 laadpalen op 5 verschillende locaties, samen zijn ze goed voor 16 laadplaatsen. De locaties zijn nog niet definitief goedgekeurd”, weet schepen van Mobiliteit Jos Hellemans (CD&V). “Bij het digitaal loket ‘Paal volgt wagen’ van Vlaanderen kwam er een aanvraag voor twee laadplaatsen in de Emiel van Hammestraat binnen. Deze werd ondertussen wel goedgekeurd. Er is ook nog een aanvraag lopende voor twee supersnelle laadpalen, die samen goed zijn voor 40 laadequivalenten, in de A. Stocletlaan.”
  Duffel
 2. “Ik ken een hoop intelligente Belgen, maar dit...”: cabaretier Theo Maassen reageert nadat hij peuter buitenzet tijdens “schunnige” show in Arenberg
  PREMIUM

  “Ik ken een hoop intelligen­te Belgen, maar dit...”: cabaretier Theo Maassen reageert nadat hij peuter buitenzet tijdens “schunnige” show in Arenberg

  Theo Maassen heeft vrijdagavond voor een opmerkelijke passage gezorgd in de Antwerpse Arenbergschouwburg. Na een seksueel getinte grap zette de bekende Nederlandse cabaretier een kind van 3 uit de zaal. “Het gebeurde juist tijdens mijn meest schunnige grap. Het was héél bizar”, reageert Theo Maassen daags na het voorval.
  Antwerpen