Rumst zette de sportkampioenen uit de gemeente in de bloemetjes
Volledig scherm
Rumst zette de sportkampioenen uit de gemeente in de bloemetjes © rv

Rumst zet sportkampioenen in de bloemetjes

Heel wat inwoners van de gemeente Rumst leveren het voorbije jaar bijzondere prestaties op sportief vlak. Zij werden door het gemeentebestuur in de bloemetjes gezet tijdens de jaarlijkse kampioenenviering met uitreiking van de Rumstse sporttrofeeën.

0 reacties

 1. Welke gevaarlijke fietspunten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

  Welke gevaarlij­ke fietspun­ten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

  Tussen 7 en 15 mei hebben tienduizenden fietsers deelgenomen aan VeloVeilig Vlaanderen, een initiatief van HLN in samenwerking met P&V-verzekeringen. In alle Vlaamse gemeenten zijn in totaal 41.473 meldingen gemaakt van gevaarlijke fietspunten: 19.239 afzonderlijke gevaarlijke fietspunten en 22.234 bevestigingen door andere fietsers. Op de VeloVeilig-kaart kan je alle gevaarlijke fietspunten vinden, kan je nog nieuwe fietspunten plaatsen én als er een gevaarlijke fietssituatie is opgelost, dan kan je dat ook melden. Zo maken we Vlaanderen samen VeloVeilig.
 2. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 3. Nielsestraat en Emiel Vanderveldestraat krijgen ANPR-camera’s: “Overtreders zullen sneller tegen de lamp lopen”
  Boom

  Nielse­straat en Emiel Vandervel­de­straat krijgen AN­PR-camera’s: “Overtre­ders zullen sneller tegen de lamp lopen”

  De Nielsestraat en de Emiel Vanderveldestraat in Boom worden uitgerust met ANPR-camera’s. Deze camera’s, die zijn uitgerust met automatische nummerplaatherkenning, moeten de verkeersproblemen in beide straten terugdringen en de verkeersveiligheid verhogen. “Er worden nog te veel overtredingen vastgesteld”, zegt schepen van Mobiliteit Carla Herremans (CD&V).