Zeven verschillende partners gaan in een 'Rondetafel' op zoek naar een oplossing voor Dreamville, de camping van Tomorrowland
Volledig scherm
Zeven verschillende partners gaan in een 'Rondetafel' op zoek naar een oplossing voor Dreamville, de camping van Tomorrowland © David Legreve

‘Rondetafel’ moet oplossing zoeken voor camping van Tomorrowland: “Belangrijke deal voor economie, natuur en recreatie”

Rumst, BoomOverheden en private partners gaan samen op zoek naar de beste oplossing voor de camping ‘Dreamville’ van Tomorrowland. Baksteenbedrijf Wienerberger gaat het gebied tussen de Rumstsestraat in Rumst en de Nachtegaalstraat in Boom verder ontginnen, maar dan is er te weinig plaats voor de duizenden festivaltentjes. “Iedereen zal hier de ruimte krijgen die hij nodig heeft”, zegt burgemeester van Rumst en voorzitter van de ‘Rondetafel’ Jurgen Callaerts (N-VA).

 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 1. Eens iets anders dan Werchter of Tomorrowland? Ontdek hier alle zomerfestivals in de provincie Antwerpen
  PREMIUM
  Antwerpen

  Eens iets anders dan Werchter of Tomorrow­land? Ontdek hier alle zomerfesti­vals in de provincie Antwerpen

  Drie weekends Tomorrowland, twee weekends Pukkelpop, vier (vier?) weekends Werchter en dan nog eens een extra festival door Tomorrowland en Werchter samen. Het lijkt wel alsof de drie groten van ons land de festivalzomer willen kapen. Maar dat wil niet zeggen dat middelgrote festivals en evenementen zich daar zomaar bij neerleggen. Een bloemlezing van wat er deze zomer zoal in de provincie Antwerpen te beleven valt. Want er bestaat wel degelijk meer dan de Tomorrowlands en Werchters van deze wereld.