Zeven verschillende partners gaan in een 'Rondetafel' op zoek naar een oplossing voor Dreamville, de camping van Tomorrowland
Volledig scherm
Zeven verschillende partners gaan in een 'Rondetafel' op zoek naar een oplossing voor Dreamville, de camping van Tomorrowland © David Legreve

‘Rondetafel’ moet oplossing zoeken voor camping van Tomorrowland: “Belangrijke deal voor economie, natuur en recreatie”

Rumst, BoomOverheden en private partners gaan samen op zoek naar de beste oplossing voor de camping ‘Dreamville’ van Tomorrowland. Baksteenbedrijf Wienerberger gaat het gebied tussen de Rumstsestraat in Rumst en de Nachtegaalstraat in Boom verder ontginnen, maar dan is er te weinig plaats voor de duizenden festivaltentjes. “Iedereen zal hier de ruimte krijgen die hij nodig heeft”, zegt burgemeester van Rumst en voorzitter van de ‘Rondetafel’ Jurgen Callaerts (N-VA).

 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 2. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek