Illustratiebeeld E19 file
Volledig scherm
Illustratiebeeld E19 file © Marc De Roeck

Ongeval op E19 ter hoogte van Rumst richting Antwerpen: linkerrijstrook versperd

 1. LEVENSVERHAAL. S-Plus moet afscheid nemen van boegbeeld ‘Mathilleke’ (94): “Wat we ook organiseerden, zij was er steeds bij”
  PREMIUM
  Hemiksem

  LEVENSVER­HAAL. S-Plus moet afscheid nemen van boegbeeld ‘Mathilleke’ (94): “Wat we ook organiseer­den, zij was er steeds bij”

  De Hemiksemse S-Plus verkeert in diepe rouw. Mathilde De Keuster (94), al vele jaren een van de boegbeelden van de seniorenvereniging, is dinsdag overleden. Zij was hét toonbeeld van de actieve senior: een uitstapje maken of eens lekker gaan eten, ‘Mathilleke’ sloeg het nooit af. “We dachten dat ze 100 jaar zou worden.” Een portret van een bijzondere vrouw.
 2. De acht favoriete plekjes van Eurosongwinnaar Gustaph (42) in Antwerpen: “Van deze balletjes in tomatensaus kan ik blíjven eten”
  PREMIUM
  Antwerpen

  De acht favoriete plekjes van Eurosong­win­naar Gustaph (42) in Antwerpen: “Van deze balletjes in tomaten­saus kan ik blíjven eten”

  In mei maakt Antwerpen even plaats voor Liverpool: dan vertegenwoordigt Gustaph, het alter ego van Stef Caers (42) uit Antwerpen, ons land op het Eurovisiesongfestival. De flamboyante en sympathieke ex-achtergrondzanger groeide op in Rotselaar, maar vond tien jaar geleden een vaste stek in de Koekenstad. Hier verklapt hij zijn acht favoriete plekken in zijn thuisstad.