Medisch diensthoofd Idalia Van Hul op de spoedafdeling van het AZ Rivierenland.
Volledig scherm
Medisch diensthoofd Idalia Van Hul op de spoedafdeling van het AZ Rivierenland. © David Legreve

Oma (91) moet zes uur wachten na zware val op hoofd: spoeddienst krijgt schermen voor betere communicatie

Maar liefst zes uur bracht Tim D.H. met zijn 91-jarige grootmoeder door op de spoeddienst van het AZ Rivierenland in Rumst, voor de dame werd opgenomen na een zware val op het hoofd. “Op geen enkel moment werd er duidelijk gecommuniceerd. Het lijkt alsof het personeel meer bezig is met administratie dan zorg”, klinkt het. “Nog dit jaar krijgt onze spoeddienst digitale schermen, om de wachtenden beter te informeren”, reageert medisch diensthoofd Idalia Van Hul.

2 reacties

 • Marc De smet

  2 jaar geleden
  Dat is al jaren daar zo,moet het mij niet zeggen.Uren maar ook uren wachten!Komen zelfs maar na uren kijken als ge binnen komt.Als een scherm dat gaat oplossen allee vooruit dan!
 • Raf Van Tielt

  2 jaar geleden
  Kortom, je weet niet wat wij doen, dus het is terecht dat je wacht terwijl je aan het sterven bent
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.