Pidpa werkt tot 18 december in de Predikherenhoevestraat in Rumst.
Volledig scherm
Pidpa werkt tot 18 december in de Predikherenhoevestraat in Rumst. © Google Maps

Mogelijk hinder door werken in Predikherenhoevestraat

Drinkwatermaatschappij Pidpa zal tot en met woensdag 18 december onderhoudswerken uitvoeren in de Predikherenhoevestraat in Rumst. Omdat het hier om een drukke doorgangsweg gaat, wordt enige hinder verwacht.

  1. Op bezoek in het allereerste E-Sports Performance Center van België: “Hier benaderen we professionele gamers als topsporters”
    PREMIUM

    Op bezoek in het allereer­ste E-Sports Performan­ce Center van België: “Hier benaderen we professio­ne­le gamers als topspor­ters”

    De wereld van e-sports, professioneel gamen zeg maar, is vandaag al een internationale miljardenmarkt. Om die e-sporters optimaal klaar te stomen voor een lucratieve carrière, hebben drie Antwerpse ondernemers in Kontich het allereerste E-Sports Performance Center opgericht. Een unieke locatie waar nationale én internationale e-sportsteams onder begeleiding kunnen komen trainen. Daarbij horen niet alleen computerschermen en bureaustoelen, maar ook heuse workoutsessies en yogalessen. “E-sports heeft alle elementen om gedefinieerd te worden als topsport. We proberen het dan ook zo te benaderen”, klinkt het.