De Lichtfeesten lokten heel wat volk.
Volledig scherm
De Lichtfeesten lokten heel wat volk. © rv

Lichtfeesten halen recordopkomst met 21.000 bezoekers

RumstDe organisatoren van de Lichtfeesten hebben hun drukste editie ooit achter de rug. Maar liefst 21.000 bezoekers kwamen het voorbije weekend naar de Predikherenhoevewijk afgezakt.

 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. Tomas De Backer is de sterke man in de Fiesta Sprint Cup
  autosport

  Tomas De Backer is de sterke man in de Fiesta Sprint Cup

  Het is alweer van begin augustus tijdens de Jack’s Racing Day op TT Circuit Assen geleden dat de Belgische Ford Fiesta Sprint Cup nog in actie kwam. Dit weekend hernemen de activiteiten en keert de Fiesta Cup terug naar Circuit Zandvoort waar begin april de competitie van start ging. Vier meetings verder zijn alle ogen gericht op één man en dat is de jonge Rumstenaar Tomas De Backer, de rijder van de #97 Ford Peerlings Wiseco, want hij staat in alle kampioenschappen, Belgisch, Junior, Ford Dealer Team én Dutch Belgian Super Star aan de leiding.