Hoe spelen met perspectief al een beetje magisch kan lijken. Dat, en veel meer, vind je in ‘Fotogenie’, het nieuwe fotografieboek  van Ellen De Decker.
Volledig scherm
Hoe spelen met perspectief al een beetje magisch kan lijken. Dat, en veel meer, vind je in ‘Fotogenie’, het nieuwe fotografieboek van Ellen De Decker. © Benoit De Freine

Leerkracht schrijft fotografieboek voor jongeren: “Met de simpelste attributen creëer je magische foto’s”

Ellen De Decker wil kinderen en jongeren de mogelijkheden van de fotografie laten aftasten. Haar boek ‘Zeg eens cheese’ diende nog als een eerste kennismaking, nu heeft de Reetse met ‘Fotogenie’ ook een boek geschreven voor meer gevorderde jonge fotografen. “We moeten kinderen creatief stimuleren. Ze zien soms dingen die volwassenen niet zien.”

0 reacties

  1. Feestpaleis voldoet niet aan veiligheidsnormen en moet (tijdelijk?) deuren sluiten
    PREMIUM
    Boom

    Feestpa­leis voldoet niet aan veilig­heids­nor­men en moet (tijdelijk?) deuren sluiten

    Het Feestpaleis moet al dan niet tijdelijk de deuren sluiten. Uit een inspectie van de brandweerzone Rivierenland blijkt dat het gebouw, dat in eigendom is van de gemeente Boom, niet helemaal brandveilig is. De sluiting is een streep door de rekening van verschillende verenigingen die van de locatie gebruik maken om te repeteren of te vergaderen. “Dit is vervelend, maar we sluiten geen compromis op het vlak van veiligheid”, aldus burgemeester Jeroen Baert (N-VA). Het is de tweede opdoffer voor de Bomenaar in een paar dagen tijd: woensdag raakte bekend dat ook mogelijk het zwembad definitief moet sluiten.