De voorstelling 'Aardappelsoep'.
Volledig scherm
De voorstelling 'Aardappelsoep'. © Kathleen Michiels

Laika en Agora spelen familievoorstelling ‘Aardappelsoep’

RumstGezinnen met kinderen kunnen op zondag 4 december gaan kijken naar de voorstelling ‘Aardappelsoep’ in de watertoren in de Rumstsestraat.

 1. Glazenwas­ser Stephaan Du Lion staat vandaag terecht voor 4 moorden: “Mijn ex verdient een standbeeld voor wat ze 18 jaar moest doorstaan”
  Antwerpen

  Glazenwas­ser Stephaan Du Lion staat vandaag terecht voor 4 moorden: “Mijn ex verdient een standbeeld voor wat ze 18 jaar moest doorstaan”

  Problemen los je op met een goed pak slaag, of door dingen kapot te gooien. En vrouwen, die dienen vooral om te misbruiken. Die ‘filosofie’ heeft Stephaan Du Lion volgens zijn vroegere vrienden meegekregen van zijn vader Julien, en het lijkt ook passend bij een man die zich komende week voor vier moorden op vrouwen moet verantwoorden. Een man die zelf ooit zei dat zijn ex een standbeeld verdient, voor de 18 jaar die ze met hem doorbracht. Een portret.
 1. Fietsclub WTC Den Blauwe Hoek overhandigt cheque van 400 euro aan goed doel
  Duffel

  Fietsclub WTC Den Blauwe Hoek overhan­digt cheque van 400 euro aan goed doel

  Fietsclub WTC Den Blauwe Hoek overhandigde een cheque van 400 euro aan Welzijnsschakel Sprang Duffel. De club, met als thuisbasis het gelijknamige fietscafé in Duffel Mijlstraat, organiseerde eind vorig jaar voor de zesde keer een mountainbiketocht. “Ondanks de extreem koude omstandigheden mochten we toch 351 deelnemers verwelkomen. Net zoals elk jaar schenken we een deel van de opbrengst aan een goed doel. Dit jaar werd in het verlengde van het thema van de Warmste Week, gekozen voor Welzijnsschakel Sprang Duffel, een vereniging die zich inzet tegen kansarmoede”, geeft de vereniging mee.
 2. “Hij was een man die met volle teugen van het leven genoot”: rouwregister geopend in Havenhuis voor overleden sluiswachter Kris Goossens (53)
  PREMIUM
  Antwerpen

  “Hij was een man die met volle teugen van het leven genoot”: rouwregis­ter geopend in Havenhuis voor overleden sluiswach­ter Kris Goossens (53)

  Port of Antwerp-Bruges heeft sinds maandagochtend een rouwregister geopend voor Kris Goossens. De 53-jarige brug- en sluiswachter verdween vrijdagnacht spoorloos na een nieuwjaarsreceptie en zijn lichaam werd ‘s anderendaags teruggevonden in het Albertkanaal. Hoewel slechts weinigen willen getuigen over wie hij was, laat zijn dood weinig mensen onbewogen. Op sociale media vloeien de steunbetuigingen rijkelijk.